Το μήνυμα της ημέρας για την 25η Μαρτίου στην Τρίπολη (vid)

Το μήνυμα της ημέρας για την 25η Μαρτίου στην Τρίπολη (vid)

Μάρτιος 25, 2019 - 13:53
0 σχόλια

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε η επέτειος της 25ης Μαρτίου στην Τρίπολη.

 Μετά τη λήξη της παρέλασης τα τιμώμενα πρόσωπα προχώρησαν σε δηλώσεις και έδωσαν το μήνυμα της ημέρας στέλνοντας το δικό τους  μήνυμα εθνικής ενότητας.

O βουλευτής Αρκαδίας με τον ΣΥΡΙΖΑ Παπαηλιού Γιώργος, ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Βλάσης,  ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Ευάγγελος Γιαννακούρας, o αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Γιώργος Ρουμελιώτης, ο δήμαρχος Τρίπολης Δ. Παυλής, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του ΔΣ Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης και ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη Αλλάζουμε τα δεδομένα κ. Νίκος Τσιαμούλος.

Γιώργος Παπαηλιού

Ο εορτασμός της Επανάστασης του 1821 αποτελεί κάθε χρόνο μία ευκαιρία να ξανασυνδεθούμε με το νήμα της ιστορίας και να αναδειχθεί μέσω του εορτασμού το κορυφαίο γεγονός της νεότερης Ελληνικής ιστορίας.

Κώστας Βλάσης

Η παρέλαση ξεκίνησε με τους ήχους της "Μακεδονίας ξακουστής" και νομίζω πραγματικά ένα δάκρυ κύλησε σε πολλούς συμπατριώτες μας ακούγοντας τον ύμνο αυτό. Λυπάμαι που κανένας εκπρόσωπος της κυβέρνησης δεν τόλμησε να βρεθεί εδώ στην Τρίπολη σε αυτή την διπλή εορτή της Χριστιανοσύνης και του Ελληνισμού.

Δημήτρης Παυλής

Η σημερινή μέρα είναι μία από τις μεγαλύτερες εορτές της Χριστιανοσύνης και του Έθνους.  Το διαχρονικό μήνυμα είναι η ενότητα διότι αυτό το έχει ανάγκη πραγματικά η χώρα μας αλλά και ο λαός μας.

Βαγγέλης Γιαννακούρας

Με κάθε λαμπρότητα από την καρδιά του Μοριά και την ιστορική Τριπολιτσά εορτάσαμε σήμερα τα 198 χρόνια από την Επανάσταση του 1821. Όταν αυτή την εορτή την εορτάζεις εδώ τότε έχει ξεχωριστή σημασία γιατί η Ελλάδα χρωστάει πολλά στην Τριπολιτσά και την Αρκαδία.

Γιώργος Ρουμελιώτης

Τιμή και δόξα στους ήρωες που θυσιάστηκαν για τα ιδανικά της ειρήνης, της ελευθερίας και της δημοκρατίας της χώρας μας. Ας παραδειγματιστούμε από τους ήρωες προγόνους μας για καλύτερη Ελλάδα.

Νίκος Τσιαμούλος

Πριν από 198 χρόνια η παγκόσμια ιστορία κατέγραψε μια από τις σημαντικότερες στιγμές και αυτή είναι η απελευθέρωση της χώρας μας από τα δεσμά της Τουρκοκρατίας. Τιμή και δόξα σε αυτούς που αγωνίστηκαν και έδωσαν την ζωή τους για να είμαστε σήμερα εμείς ελεύθεροι.

Γιάννης Σμυρνιώτης

25η Μαρτίου σήμερα και σε δύο χρόνια συμπληρώνουμε τα 200 από την ημέρα ορόσημο της δημιουργίας του νέου Ελληνικού κράτους. Απαιτείται μια νέα αρχή και ένα νέο ξεκίημα για βάλει την χώρα εκεί πραγματικά της αξίζει.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Δηλώσεις επισήμων για την 25η Μαρτίου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.