Μήνυμα πολιτικής αλλαγής από Βορίδη στην Μεγαλόπολη (pics,vid)

Μήνυμα πολιτικής αλλαγής από Βορίδη στην Μεγαλόπολη (pics,vid)

Μάρτιος 05, 2017 - 17:02
17 σχόλια

Σε μια κατάμεστη αίθουσα πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας της Τοπικής οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας ΔΗΜΤΟ Μεγαλόπολης παρουσία του πρώην υπουργού και τομεάρχη εσωτερικών του κόμματος Μάκη Βορίδη το απόγευμα του Σαββάτου 4 Μαρτίου.
Η κοπή πίτας της ΔΗΜΤΟ Μεγαλόπολης και η παρουσία του Μάκη Βορίδη είχαν ως αποτέλεσμα ο κόσμος να κατακλύσει την αίθουσα αλλά και τους εξωτερικούς χώρους γύρο από αυτήν με στελέχη και απλά μέλη και φίλους της Νέας Δημοκρατίας.

Το παρών στην κοπή πίτας της ΔΗΜΠΤΟ Μεγαλόπολης έδωσαν ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης, η πολιτευτής Αρκαδίας με την Νέα Δημοκρατία Εύη Τατούλη, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αρκαδίας Τιμολέων Κατσίπος, Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι, τοπικοί φορείς, στελέχη και μέλη της Νέας Δημοκρατίας, σύσσωμο το συμβούλιο της τοπικής οργάνωσης και ασφαλώς φίλοι του κόμματος που πλημμύρισαν την αίθουσα και τους γύρω χώρους με την παρουσία τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν την έναρξη της εκδήλωσης της κοπής πίτας κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του πρώην στελέχους Δημήτρη Γιαννακούρα για τον πρόσφατο θάνατο του.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Μεγαλόπολης κ. Πριλίγγος προλόγισε την εκδήλωση ευχαριστώντας όλους για την παρουσία τους στην εκδήλωση αυτή ενώ χάρισε και ένα δώρο στον Μάκη Βορίδη για την παρουσία του στην κοπή πίτας της ΔΗΜΤΟ Μεγαλόπολης.

Στην συνέχεια τον λόγω πήραν ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης κάνοντας και αυτός με την σειρά του έναν σύντομο χαιρετισμό τονίζοντας την χαρά και την τιμή του να βρίσκεται στην Μεγαλόπολη αλλά και η πολιτευτής Αρκαδίας Εύη Τατούλη η οποία και αυτή με την σειρά της αναφέρθηκε στην προσπάθεια ανάπτυξης της περιοχής της Μεγαλόπολης.

Αμέσως μετά ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης Μάκης Βορίδης πήρε τον λόγω τονίζοντας και από την Μεγαλόπολη την ανάγκη για γρήγορες εκλογές μέσα στο 2017 έτσι ώστε η χώρα να απαλλαγεί το συντομότερο δυνατό από την καταστροφική όπως χαρακτηριστικά είπε συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και να χαραχτεί μια νέα πολιτική ελπίδας που εκφράζει η Νέα Δημοκρατία με στόχο το μέλλον της χώρας και την αλλαγή της οικονομικής κατάστασης.

Ο πρώην υπουργός σε υψηλούς τόνους κατηγόρησε την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό ότι οδηγούν την Ελλάδα στην αβεβαιότητα και την πλήρη κατάρρευση με τις εκλογές να αποτελούν λύτρωση για την κοινωνία και τους πολίτες έπειτα από τα ψέματα και την μη τήρηση των όσων είχαν υποσχεθεί οι κυβερνώντες.

Παράλληλα ο Μάκης Βορίδης έκανε κάλεσμα στους πολίτες να πυκνώσουν τις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας και να δώσουν στον Κυριάκο Μητσοτάκη καθαρή λαϊκή εντολή και αυτοδυναμία για μπορέσει να εφαρμοστεί το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας και να επέλθει στον τόπο πολιτική αλλαγή.

Τέλος ο Μάκης Βορίδης γνωστός για το δυναμικό του λόγο εισέπραξε πολλές φορές το θερμό χειροκρότημα των φίλων της Νέας Δημοκρατίας κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην κοπή πίτας της ΔΗΜΤΟ Μεγαλόπολης.

Δείτε όλα ταβίντεο και φωτογραφίες από την κάμερα του Καφενείου της Μεγαλόπολης -ΕΔΩ

Πηγή: /kafeneio-megalopolis.gr

Video: 

Κοπή πίτας Δημ.Τ.Ο. Ν.Δ.Μεγαλόπολης - Πριλίγκος Δημήτρης


17 Σχόλια

Μηνυμα αλλλαγης απο τον....Βοριδη. Ελα Παναγια μου. Τι αλλο θα ακουσουμε σ'' αυτη τη χωρα; Μα τι εχουμε παθει, τρελλαθηκαμε τελειως;; Εθνικος ληθαργος. Αποβλακωση.

Πολιτική αλλαγή; τι μας λέτε κύριε; με τόσα μνημόνια που ψηφίσατε και πάλι ψηφίζετε; Κατορθώσατε να σηκωθείτε από τα τέσσερα; Αν κατορθώσατε μπράβο,αν όχι μούγκα. Άντε να τελειώνουμε και με εσάς.

@ Δευ, 06/03/2017 - 11:36.Έσπασες το βλακόμετρο!!!!!!

@ Δευ, 06/03/2017 - 11:36: ακόμα περιμένουμε τον Αδωνι να εγκαταλείψει τη χώρα άμα έβγαινε ο Σύριζας. Δεν πας να τον πάρεις να μας αδειάσετε τη γωνιά;

Αντυπα έχεις δίκιο! Ο Αριστερός φασισμός του ΣΥΡΙΖΑ είναι καλός! Μπεεεεεεεεεεεε!

O πιο σκληρός φασισμός που γνώρισε ο τόπος είναι ο φασισμός της Αριστεράς..Η κόκκινη βία και η κόκκινη τρομοκρατία δολοφονούν, εξαθλιώνουν, εξευτελίζουν.

15:20: φιλάκια από την Μακρόνησο, τη Χούντα, τον Μεταξά, τον Λαμπράκη και τον Τεμπονέρα αλήτη που θα μιλήσεις και για κοκκινη βια

Κόκκινε αλήτη σου θυμίζω την ΟΠΛΑ, την Πηγάδα του Μέλιγαλα, την τρύπα του Φενεου, το παιδομαζωμα, τα γκουλανγκ, την προδοτική σας στάση στο Μακεδονικό, τη 17Ν, τη Μαρφίν..Ψεύτες, παραχαράκτες της Ιστορίας, προδότες, αιμοδιψείς..

Φιλελεύθερη ερώτηση: προβλέπεται ποσόστωση και στις γλάστρες;

προδοτική στάση στο Μεκεδονικό λέει και ένα μηδείαμα έσκασε στα χείλη του ακροδεξιού Σαμαρά. Τι τουμπέκα ρε στόκε; τι να πεις με φασιστάκια με iq μέδουσας;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.