Μήνυμα για τη νέα σχολική ρονιά από την ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Μεγαλόπολης

Μήνυμα για τη νέα σχολική ρονιά από την ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Μεγαλόπολης

Σεπτέμβριος 11, 2019 - 10:00
0 σχόλια

Μια καινούρια σχολική χρονιά αρχίζει και φέτος για τις μαθήτριες και τους μαθητές του Δήμου μας που καλούνται να αφήσουν πίσω την καλοκαιρινή ανεμελιά και να ξεκινήσουν μια νέα σχολική χρονιά που θα τους δώσει τη δυνατότητα να διευρύνουν τον πνευματικό τους ορίζοντα αλλά και να κάνουν δυνατές και αληθινές φιλίες.

 Ειδικότερα για τους μαθητές της Γ΄ λυκείου θα είναι μια χρονιά αγώνα και προσπάθειας για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση ενώ εξίσου σημαντικό ξεκίνημα θα είναι και για τα παιδιά  που θα μπουν για πρώτη φορά στις σχολικές αίθουσες.

 Η  ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Μεγαλόπολης με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θέλει να εκφράσει σε όλες και σε όλους τους μαθητές, τους γονείς τους, αλλά και στο σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας καλή σχολική χρονιά με υγεία και δύναμη.

 

Για την ΔΗΜ.Τ.Ο. Μεγαλόπολης

O Αντιπρόεδρος

Νικόλαος Μπαλίκος


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.