Μήνυμα ενότητας και ομοψυχίας από τους κατοίκους του Αγίου Βασιλείου (pics,vid)

Μήνυμα ενότητας και ομοψυχίας από τους κατοίκους του Αγίου Βασιλείου (pics,vid)

Ιούλιος 20, 2017 - 10:43
0 σχόλια

Μεγάλο πανηγύρι στο ξωκκλήσι του Αγίου Παντελεήμονα στις 26 Ιουλίου

Όταν οι κάτοικοι ενός χωριού ή μιας κοινότητας ενώνουν τις δυνάμεις τους, το αποτέλεσμα είναι μοναδικό. Οι κάτοικοι του Αγίου Βασιλείου Δήμου Τρίπολης εργάστηκαν και συγκεντρώνοντας χρήματα από μια λαχειοφόρο, αλλά κάνοντας και προσωπική δουλειά, καθάρισαν τον περιβάλλοντα χώρο γύρω από το εκκλησάκι του Αγίου Παντελεήμονα, άσπρισαν και νοικοκύρεψαν το γραφικό ξωκκλήσι, προκειμένου να εορτάσει με κάθε λαμπρότητα στη γιορτή του αγίου στις 26 Ιουλίου. Αυτό, βέβαια, δεν είναι το μόνο έργο που έχουν να επιδείξουν ως Πολιτιστικός Σύλλογος και Εκκλησιαστική Επιτροπή.

Και ασφαλώς δεν θα σταματήσουν εδώ, καθώς θα πραγματοποιήσουν εργασίες και στο κοιμητήριο.

Τα έργα που έγιναν στο χωριό το τελευταίο εξάμηνιο δεν έχουν γίνει εδώ και σαράντα χρόνια.

Αυτό μας είπε ο κ. Μαλλίρης, ο οποίος ευχαρίστησε τον πατέρα Βασίλειο για τα 35 συναπτά έτη της προσφοράς του στην ενορία.

Τέλος, η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου κυρία Μποτοπούλου-Κούλη κάλεσε όλον τον κόσμο στο πανηγύρι του Αγίου Παντελεήμονος και ο κ. Λάχανης, μέλος της επιτροπής του Αγίου Παντελεήμονα, ανακοίνωσε το πρόγραμμα της γιορτής: παραμονή και ανήμερα θα τελεστεί ο μέγας εσπερινός στις 19:30, ενώ θα πραγματοποιηθεί και λιτανεία στο χωριό από κλιμάκιο του Πυροσβεστικού Σώματος. Μετά τον εσπερινό, θα ακολουθήσει γλέντι στην κεντρική πλατεία του χωριού με ζωντανή ορχήστρα.

Έφη Καστραντά

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Εργασίες αναβάθμισης στο εξωκκλήσι του Αγίου Παντελεήμονα στον Άγιο Βασίλη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.