Μήνυμα αρχηγού «Γουρουνοπαρέας Μαινάλου» για την έναρξη κυνηγετικής περιόδου

Μήνυμα αρχηγού «Γουρουνοπαρέας Μαινάλου» για την έναρξη κυνηγετικής περιόδου

Σεπτέμβριος 16, 2014 - 20:04
1 σχόλια

Ο αρχηγός της "Γουρουνοπαρέας Μαινάλου" Κωνσταντίνος Δημόπουλος σε επιστολή του θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα για την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου.

Στην επιστολή αναφέρει:

Αγαπητοί φίλοι κυνηγοί, πιστοί στο ραντεβού μας έφτασε και πάλι η ώρα για τα πρώτα μας κυνήγια στην πανέμορφη Ελληνική ύπαιθρο. Τα σκυλιά έχουν ήδη αρχίσει να τρέχουν στα βουνά, τα όπλα έχουν καθαριστεί και όλοι είμαστε έτοιμοι για το νέο ξεκίνημα! Θέλω να καλέσω τους συναδέλφους κυνηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να λαμβάνουν υπόψη τους κανόνες ασφαλείας, να φοράνε πάντα το πορτοκαλί γιλέκο, να ακολουθούν πιστά όλες τις κυνηγετικές διατάξεις και παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε, οι εκδόσεις των αδειών να αποτελεί το βασικό όπλο στα χέρια μας. Οφείλουμε να διαφυλάξουμε τη φύση και το θήραμα κάνοντας σωστή διαχείριση των θηραματικών πληθυσμών. Σεβασμός και συνεργασία με τους θηροφύλακές μας, που είναι οι θεματοφύλακες της διατήρησης και συνέχισης της αγαπημένης μας δραστηριότητας.
Με αυτές τις λίγες σκέψεις θέλω να ευχηθώ σε όλους Καλά και όμορφα κυνήγια, με σύνεση, συνείδηση και συμπεριφορά ενός σωστού, ηθικού και συνειδητοποιημένου κυνηγού!
Φιλικά 
Κων/νος Δημόπουλος (Αρχηγός της "Γουρουνοπαρεας Μαινάλου")

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΑΡΕΑ !!!!!! Τι άλλο θα ακούσουμε σ΄ αυτόν τον τόπο; Πως συστήνονται; Κωστής ..τάδε.. μέλος γουρουνοπαρέας;;;;;;;;;;;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.