Μηνυτήρια αναφορά Παπαδόπουλου για τα τρυπημένα ψηφοδέλτια (video)

Μηνυτήρια αναφορά Παπαδόπουλου για τα τρυπημένα ψηφοδέλτια (video)

Ιούλιος 11, 2014 - 14:11
1 σχόλια

Στο δικαστήριο Τρίπολης βρέθηκε ο νεοεκλεχθείς δήμαρχος Μεγαλόπολης Διονύσιος Παπαδόπουλος, όπου και προέβει μαζί με τους δικηγόρους του σε μηνυτήρια αναφορά για να εξεταστεί από την Δικαιοσύνη τι ακριβώς συνέβη στον Άκοβο.

Να υπενθυμίσουμε ότι η υπόθεση των τρυπημένων ψηφοδελτίων στον Άκοβο έχει απασχολήσει αρκετά την κοινωνία του δήμου Μεγαλόπολης και  έχουν ακουστεί πολλά μέχρι σήμερα.

Ο κ. Παπαδόπουλος μαζί με τον Γιάννη  Φουσέκη και τον  Σπύρο  Τσιριγώτη  βρέθηκαν στο πρωτοδικείο την Παρασκευή 11 Ιουλίου στις 12:30 όπου το Arcadia Portal ήταν εκεί. Σε δηλώσεις του ο νεοεκλεγείς  δήμαρχος ανέφερε ότι είναι αναγκασμένοι να προχωρήσουν στην μηνυτήρια αναφορά προς την Εισαγγελία Τρίπολης για το θέμα το οποίο αναδείχθηκε μετά την επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων.

Για τη «Δημοτική Ενότητα» η πράξη των παραποιημένων ψηφοδελτίων είναι μια ενέργεια κακόβουλη και σκόπιμη, η οποία τους υποχρεώνει πέραν από το διοικητικό μέρος της υπόθεσης να αναλάβουν την πρωτοβουλία και για το ποινικό μέρος.

Εκτός των άλλων, με αυτή την κίνηση θέλουν τα δείξουν ότι αυτή η ενέργεια δεν θα μείνει κρυμμένη στα τσουβάλια που αρχειοθετούνται τα ψηφοδέλτια των δημοτικών εκλογών. Είχαμε την ευθύνη απέναντι στην τοπική κοινωνία και στους ψηφοφόρους αλλά και στις επόμενες εκλογικές διαδικασίες ανέφερε ο κ. Παπαδόπουλος.

Τα επόμενα 24ωρα, αν δεν έχει γίνει ήδη, θα κατατεθεί ένσταση για τα συγκεκριμένα ψηφοδέλτια του Ακόβου.
Κλείνοντας τις δηλώσεις του ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε ότι η παράταξη τους  είναι η νέα δημοτική αρχή και ότι για αυτούς οι εκλογές τελείωσαν το βράδυ της 25 Μαΐου.

Συνέχεια έχουν οι συναντήσεις με τον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας και με τον περιφερειάρχη κ.  Τατούλη για τη συζήτηση και συνεργασία του λεκανοπέδιου Μεγαλόπολης με την περιφέρεια.  Όπως ανέφερε θα ζητήσει από τον δήμαρχο κ. Μπούρα συνάντηση για να ενημερωθεί για τα φλέγοντα ζητήματα που τρέχουν στο δήμο και απασχολούν την κοινωνία της Μεγαλόπολης.

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/3uWbxSSkX4U


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Κυριε Παπαδόπουλε που ησασταν τοσο καιρο; Απο τοτε που βρεθηκαν αυτα τα ψηφοδελτια (υποθετω τελη Μαιου αρχες Ιουνιου) τωρα θυμηθηκατε την μηνυση; Σωστη η ανευρεση της αληθειας, αλλα να μην υποκρυπτονται αλλες σκοπιμοτηες απο πισω. Επισης για να δηλωνετε οτι θα ειστε η επομενη δημαρχιακη αρχη, προκαταλαμβανεται την αποφαση της δικαιοσυνης (αν οπως λετε θα υπαρξη καποια ενσταση, υποθετω απο τον συνσυασμο του Μπουρα);

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.