Μην στερείτε το ΠαΣοΚ από τα παιδιά, λέει ο Κωνσταντινόπουλος

Μην στερείτε το ΠαΣοΚ από τα παιδιά, λέει ο Κωνσταντινόπουλος

Φεβρουάριος 23, 2017 - 17:37
1 σχόλια

Το Σχόλιο του Σωκράτη

Έχουμε ξαναγράψει ότι το Παλιό ΠαΣοΚ - Το Ορθόδοξο, η σελίδα στο Facebook που «τρολάρει» το πάλαι ποτέ Κίνημα με πάθος, έχει συγκεντρώσει περισσότερα μέλη από τη σελίδα του ΠαΣοΚ στον ίδιο διαδικτυακό τόπο. Ζήλεια η Φώφη... Οι διαχειριστές της ως και πάρτι έκαναν για το αγαπημένο τους κόμμα, που γέμισε λεφτά τον κόσμο, που έφερε την ευημερία στα πλήθη, που «τα έδωσε όλα».

Το Παλιό ΠαΣοΚ - Το Ορθόδοξο, λοιπόν, συχνά-πυκνά ανεβάζει φωτογραφίες στη σελίδα του. Μια χαρακτηριστική φωτογραφία του, αυτή που βλέπετε κι εσείς, δείχνει ένα δακρυσμένο παιδάκι και η λεζάντα γράφει: «Υπάρχουν παιδιά που δεν ζήσανε στη ζωή τους ποτέ μέρες ΠαΣοΚ. Γιατί να τους το στερήσουμε;» και τη φωτογραφία αυτή διάλεξε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος για να την αφιερώσει σε όλους όσοι έμειναν ΠαΣοΚ, παρά τις δυσκολίες!

Πώς σου ήρθε, Οδυσσέα μου; Δεν γέλασε το χειλάκι των παιδιών που γεννήθηκαν κάτω από το άστρο άλλων κυβερνήσεων;

«Μένουμε ΠΑΣΟΚ.

»Αφιερωμένο σε όλους εμάς που μείναμε διαχρονικά στην Παράταξη. Σεβασμό και ανεκτικότητα σε όλες τις πολιτικές απόψεις. Η απάντηση σε όσους έφυγαν στα δύσκολα δεν είναι η αποχώρηση, αλλά η επιμονή για να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα # menoume pasok».

Τώρα... Ποιος τρολάρει ποιον... Σαφώς υπάρχουν καλύτερες φωτογραφίες για αφιερώσει κάποιος στους πιστούς ακολούθους του Κινήματος, καθώς η συγκεκριμένη είναι προορισμένη να τρολάρει και όχι για να συγκινήσει. Εκτός κι αν ο βουλευτής θέλησε να απευθυνθεί σε όλους εκεί γύρω στα σαράντα σήμερα που ήταν παιδιά όταν ο πατέρας τους πήρε σύνταξη στα 45 του χρόνια, όταν το Χρηματιστήριο ήταν the place to be ακόμα και για τον παππού, όταν το Δημόσιο γιγαντώθηκε, όταν οι αγροτικές επιδοτήσεις γίνονταν γαρδένιες στα ξενυχτάδικα των Εθνικών...

Κι αυτές αναμνήσεις είναι! Δεν μας βγήκαν, όμως, σε καλό, ε;

Το έχουμε ξαναπεί: και τα social media και η τρολιά χρειάζονται προσεκτικό χειρισμό. Αλλιώς, έχουν τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα!

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Μπράβο ρε Σωκράτη. Ωραία τα λες Γιατί εμφανίζεται κατά καιρούς ένας υψηλόμισθος καρεκλοκένταυρος να μας θυμίσει τι ωραία που πέρναγαν κάποιοι, κάποτε. Η ιστορία θα μας κρίνει όλους, αλλά μέχρι τότε δεν θα διδάσκεται στα σχολεία μας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.