Μήλον της Έριδος ο Ζησόπουλος

Μήλον της Έριδος ο Ζησόπουλος

Μάιος 06, 2016 - 10:47
4 σχόλια

Ο Γιώργος Ζησόπουλος όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ημέρες αναμένεται να μείνει ελεύθερος με το τέλος των προπονήσεων από τον Αστέρα Τρίπολης με τον ίδιο να ψάχνει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο πολυσύνθετος Έλληνας άσος αμέσως στο άκουσμα του τέλους της συνεργασίας του με τον Αστέρα Τρίπολης έχει γίνει μήλον της Έριδος για αρκετές Ελληνικές ομάδες που θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους μεταξύ των οποίων ο Ατρόμητος, ο Λεβαδειακός, η Ξάνθη και ο Πανιώνιος.

Ο 31χρονός άσος εξετάζει προσεκτικά και δίχως βιασύνη όλες τις επιλογές και θα περιμένει να δει ποιες από αυτές τις πρώτες αναγνωριστικές επαφές θα γίνουν επίσημες προτάσεις για να πάρει την τελική του απόφαση για το που θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την επόμενη αγωνιστική χρονιά.

Είναι επίσης είναι δεδομένο πως ο Γιώργος Ζησόπουλος με τις πολύ καλές εμφανίσεις που έχει κάνει όλα τα χρόνια που φόρεσε την φανέλα της αρκαδικής ομάδας αποτελεί ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο που μπορεί να προσφέρει με μεγάλη ποιότητα σε πολλές θέσεις κάτι που κάθε προπονητής ψάχνει από έναν ποδοσφαιριστή.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

εμ βεβαια τετοιο παιχτη πως θα τον αντικαταστήσουμε και με τι λεφτα; θα φερουμε παλι ενα καραβι αργεντινους και με ποιον να ταυτιστουμε; με τον μεντόζα;;; τον σαμπα;; τον μακαρένα;; φέρτε κανενα έλληνα ακόμα και κρατήστε τους καλους ελληνες στην ομάδα. Κρίμα να φευγει αυτός ο μπάντης και ο σανκαρε

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ 5000 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ. ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΔΩ? ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΤΡΙΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ?

Ότι πλήρωσαν πλήρωσαν.Ευρώπη από του χρόνου τέλος γιατί βγαίνουν τρεις ομάδες.Περιμένετε και αποχωρήσεις.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.