Μικροκλοπές και «κυνηγητό» σε μεγάλο σούπερ μάρκετ στην Τρίπολη

Μικροκλοπές και «κυνηγητό» σε μεγάλο σούπερ μάρκετ στην Τρίπολη

Μάρτιος 15, 2020 - 08:45
2 σχόλια

Η πανδημία του κορωνοϊού, τα μέτρα και ο φόβος των πολιτών μήπως ξεμείνουν από βασικά αγαθά -κάτι που πάντως δεν ισχύει, αφού σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις των αρμόδιων υπουργών η Ελλάδα έχει αποθέματα για μήνες- έφεραν μια πλημμυρίδα κόσμου στις υπεραγορές τροφίμων και αγαθών στην Τρίπολη την Παρασκευή.

Γίναμε κι εμείς αυτόπτες μάρτυρες των ουρών που σχηματίστηκαν στα ταμεία σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ της πόλης.

Κάποιοι, είδαν ως ευκαιρία την αυξημένη αγοραστική κίνηση για να διαπράξουν μικροκλοπές. Σε σούπερ μάρκετ μεγάλης αλυσίδας στην Τρίπολη το απόγευμα της Παρασκευής, και ενώ οι υπάλληλοι έκαναν ό,τι μπορούσαν για να εξυπηρετήσουν τον κόσμο, Ρομά μπήκαν στο κατάστημα και έκαναν μικροκλοπές.

Έγιναν αντιληπτοί, όμως, και καθώς κατάλαβαν ότι τους είχαν εντοπίσει, πέταξαν τα πράγματα που είχαν κλέψει και τράπηκαν σε φυγή. Υπάλληλος του σούπερ μάρκετ κυνήγησε δύο από αυτούς.

Για λίγα λεπτά επικράτησε αναστάτωση στο κατάστημα και μετά τα πράγματα ηρέμησαν.

 

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.