Μικρή η συμμετοχή στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση της ΕΛΜΕ Αρκαδίας (pics,vid)

Μικρή η συμμετοχή στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση της ΕΛΜΕ Αρκαδίας (pics,vid)

Οκτώβριος 17, 2017 - 13:16
8 σχόλια

Η Τακτική Γενική Συνέλευση και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου ΔΣ της ΕΛΜΕ Αρκαδίας διεξήχθησαν την Τρίτη 17 Οκτωβρίου στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης.

Η συμμετοχή δεν ήταν η δέουσα και η Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε για ακόμα μία φορά με τη μικρή συμμετοχή των εκπαιδευτικών του Νομού σε μία κρίσιμη χρονικά στιγμή για τον εκπαιδευτικό χώρο.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ κ. Ζαφειρόπουλος, οι συνδικαλιστές διεκδικούν για τον κλάδο κα προασπίζονται τα συμφέροντα των εργαζομένων, ευελπιστώντας σε ένα καλύτερο σχολείο.
Μερικά από τα ζήτημα που τέθηκαν, είχαν να κάνουν με τα παραμελημένα σχολικά κτίρια της Αρκαδίας, με την υποχρηματοδότηση και με τις αλλαγές που γίνονται στα γυμνάσια και Λύκεια από το υπουργείο. 

Ας έρθουν οι συνάδελφοι στον αγώνα και ας αφήσουν πίσω τις κομματικές αντιπαραθέσεις

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι είπαν ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ και μέλος της παράταξης ΔΑΚΕ Πάνος Ζαφειρόπουλος,  ο Κούλης Χρήστος από την παράταξη ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, ο  Αντρέας Γιαννόπουλος  εκπρόσωπος του ΠΑΜΕ και τέλος ο Αγγελάκος Ηλίας, επίσης από τους ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥΣ.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Μικρή η συμμετοχή στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση της ΕΛΜΕ Αρκαδίας


8 Σχόλια

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΕΤΡΙΝΟΥ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ . ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ .

Μαζεύτηκαν όλοι οι.... και έκαναν την ΕΛΜΕ μην πω καλύτερα ΝΤΡΟΠΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΑΡΚΟΥΔΙΑΡΗΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Μία ερώτηση. Γιατί οι εκλογές στο σύλλογο των καθηγητών, γίνονται κάθε ένα χρόνο και όχι κάθε τρία, όπως συμβαίνει και στους περισσότερους συλλόγους???????Μήπως, λεω εγώ, για να έχουν περισσότερες αργίες...........

Δεν φταίνε οι κομματικές αντιπαραθέσεις που δεν έρχονται οι συνάδελφοι κ.Ζαφειρόπουλε. Εσείς (κι εσύ) φταίτε που τις φέρατε μέσα στην ΕΛΜΕ! Για εσάς δεν έρχονται! Βαρεθήκαμε κι εσάς και τα κόμματά σας, που βρέξει-χιονίσει θα σας βολέψουν να πάρετε τα ανάλογα μοριάκια σας ώστε δοθείσης ευκαιρίας να χτυπήσετε μια θεσούλα κι εσείς οι καημένοι... Αντε που θέλετε και την συμμετοχή μας καρεκλοκένταυροι! Αφού μόνοι σας παίζετε και το παιχνίδι είναι σικέ!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.