Μικρά - Μικρά από το γήπεδο του Παναρκαδικού (pics)

Μικρά - Μικρά από το γήπεδο του Παναρκαδικού (pics)

Σεπτέμβριος 26, 2016 - 11:13
0 σχόλια

Ο Παναρκαδικός στην δεύτερη εντός έδρας παρουσία του ζευγάρωσε τις επιτυχίες του στο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας επικρατώντας με 1-0 του Παναργειακού φθάνοντας τις δύο νίκες σε τρεις αγώνες.

Τα παιχνίδια του Παναρκαδικού με τον Παναργειακό έχουν πάντα μια ιδιαίτερη γεύση από τα παλιά συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον των φιλάθλων και βέβαια ξυπνώντας μνήμες από τις μεγάλες μάχες του παρελθόντος μεταξύ των δύο αυτών ομάδων που έγραψαν την δική τους ξεχωριστή ιστορία.

Έτσι λοιπόν και στην αναμέτρηση αυτή ο παλμός στο γήπεδο του Παναρκαδικού από πολύ νωρίς ήταν σε υψηλά επίπεδα με 500 και πλέον φιλάθλους του ποδοσφαίρου να βρίσκονται στις κερκίδες για να παρακολουθήσουν ένα από τα κλασικά γειτονικά Πελοποννησιακά ντέρμπι.

Παλιοί και νεότεροι φίλαθλοι, πρώην παίχτες του Παναρκαδικού, εκδρομείς από το Άργος φίλαθλοι του Παναργειακού δημιούργησαν μια πολύ όμορφη ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα παρακολουθώντας ένα παιχνίδι που τους κράτησε σε αγωνία μέχρι και το φινάλε του.

- Τάκης Κουμπούνης και Θανάσης Καλοπίσης δύο από τις μεγέλες δόξες του Αρκαδικού ποδοσφαίρου στο δικό τους ''πηγαδάκι'' που σίγουρα έφερε στο μυαλό τους μνήμες από τα παλιά μεγάλα ντέρμπι του Παναρκαδικού με τον Παναργειακό.

- Ο πρόεδρος του ΣΔΠ Αρκαδίας Γιώργος Τσούκας δεν θα μπορούσε να λείψει από τις κερκίδες του γηπέδου του Παναρκαδικού.

- Η καθιερωμένη χειραψία των δύο προπονητών πριν από την σέντρα. Γιώργος Αντωνόπουλος και Λουκάς Κούρος σε μια πολύ ωραία στιγμή.

- Οι δυνατές μονομαχίες και το πάθος δε έλειψαν. Ραχίμ και Φίλης εκ των πρωταγωνιστών του αγώνα τα λένε με τον δικό τους τρόπο.

- Ιδιαίτερα ένθερμοι και εκδηλωτικοί οι 60 περίπου φίλαθλοι του Πανργειακού.

- Παναρκαδικός και τα μυαλά στα κάγκελα!

- Από τον Πανρκαδικό και την Γ' Εθνική στον Αστέρα Τρίπολης και την Super League. Ο Γιάννης Κώτσιρας δεν ξεχνά την παλιά του ομάδα.

- Γιάννης Σαλαπάτας από τους παλιότερους αθλητικούς ρεπόρτερ της Αρκαδίας σε ένα παιχνίδι που του φέρνει στην μνήμη ανταποκρίσεις από τις ''μάχες'' του παρελθόντος. Ασφαλώς και η παρουσία των δύο ανηψιών του Τέλη και Παναγιώτη στην ομάδα του Παναρκαδικού τον γεμίζει καμάρι και υπερηφάνεια.

- Αρκετές ήταν οι όμορφες παρουσίες στις εξέδρες του γηπέδου του Παναρκαδικού. Άρωμα γυναίκας και στα γήπεδα της Γ' Εθνικής!

- Η πράσινη καντίνα του γηπέδου σας περιμένει. Σάββας Σίδερης ''επί το έργον''!

- Πατέρας και γιος  για να καμαρώσουν τον έτερο Χατζόπουλο που αγώνιζεται στην ίδια θέση με τον Πολ εκεί όπου μεσουρανούσε τόσο με την φανέλα του Παναρκαδικόύ όσο και στα σαλόνια της Α' Εθνικής με Πανιώνιο και ΑΕΚ. Πολύβιος και Δημήτρης Χατζόπουλος κοντά στο τριφύλλι!

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.