Μηχανήματα POS... και στα κυλικεία των σχολείων

Μηχανήματα POS... και στα κυλικεία των σχολείων

Ιανουάριος 31, 2018 - 19:43
0 σχόλια

Μέσα στη φούρια της να καταπολεμήσει τη φοροδιαφυγή, η κυβέρνηση ζητεί και από τους ιδιοκτήτες κυλικείων στα σχολεία να εγκαταστήσουν μηχάνημα POS. Εξάλλου, ποιος μαθητής δεν κυκλοφορεί με τη χρεωστική και την πιστωτική του κάρτα για να μπορεί να πληρώνει το σάντουιτς ή τον χυμό του...

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, «η απόφαση αυτή φέρνει σε αδιέξοδο εκατοντάδες επαγγελματίες που λειτουργούν τα σχολικά κυλικεία και σε δεκάδες χιλιάδες μαθητές. Οι μαθητές και τα κυλικεία δεν είναι δυνατόν για την αγορά ενός σάντουιτς ή αναψυκτικού να επιβαρύνονται με διαδικασίες πληρωμής με κάρτες, δεδομένου τόσο της αδυναμίας να φέρουν κάρτες οι μαθητές όσο και άλλων εγγενών προβλημάτων λειτουργίας POS από τα κυλικεία. Είναι μια εντελώς αχρείαστη και υπερβολική απόφαση η οποία πρέπει να αποσυρθεί και το ΕΕΑ θα επιδιώξει συνάντηση με την υφυπουργό Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου για να αναπτύξει τις θέσεις του για το θέμα.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.