Μιχάλης Σπυριδάκης: «Τα πάντα για να κερδίσουμε»

Μιχάλης Σπυριδάκης: «Τα πάντα για να κερδίσουμε»

Οκτώβριος 21, 2016 - 16:00
0 σχόλια

Ο Μιχάλης Σπυριδάκης μίλησε για την αναμέτρηση που ακολουθεί με την ΑΕΛ για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος τονίζοντας την σκληρή δουλειά που γίνεται  καθημερινά στις προπονήσεις από την ομάδα του και πως είναι έτοιμη για να κάνει τα πάντα για την νίκη το απόγευμα του Σαββάτου (22/10, 17:00).

Παράλληλα ο Κρητικός άσος αναφέρθηκε και στο εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα που αναμένεται να παίξει τον ρόλο του στην συνέχεια του πρωταθλήματος ενώ δεν έκρυψε την χαρά του που βρίσκεται στην Τρίπολη και αγωνίζεται με την φανέλα του Αρκαδικού.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μιχάλης Σπυριδάκης

Για το παιχνίδι που έρχεται κόντρα στην ΑΕΛ: ‘’Δουλεύουμε πολύ σκληρά κάθε μέρα στη προπόνηση. Πιστεύω ότι είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για το παιχνίδι του Σαββάτου. Η ΑΕΛ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και αυτό φάνηκε στα δυο πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας και θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε’’.

Για το κλίμα στην ομάδα και το πώς νιώθει στην Τρίπολη: ‘’ Έχουμε καλό κλίμα στην ομάδα και πιστεύω ότι αυτό θα μας βοηθήσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Προσωπικά αυτό με βοήθησε να ενσωματωθώ πιο γρήγορα απ' όσο περίμενα στην ομάδα, είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε ένα ιστορικό σύλλογο’’.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.