Μηδέν σε όλα… Αστέρας - Λαμία 0-0

Μηδέν σε όλα… Αστέρας - Λαμία 0-0

Μάρτιος 16, 2019 - 19:09
7 σχόλια

Σε ένα κακό ποιοτικά που γρήγορα θα ξεχαστεί από τους περίπου 2.000 φίλους του ποδοσφαίρου που βρέθηκαν στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» παιχνίδι Αστέρας Τρίπολης και Λαμία έμειναν στο 0-0 για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Οι δύο ομάδες έκπληξη του Κυπέλλου Ελλάδος που βρίσκονται στα ημιτελικά του θεσμού μοιράστηκαν από έναν βαθμό σε μια αναμέτρηση όπου είναι σίγουρο πως γρήγορα θα ξεχαστεί και από τους δύο.

Ο Αστέρας Τρίπολης για μία ακόμα φορά χάνει βαθμούς στην έδρα του μη μπορώντας να τελειώσει το θέμα της παραμονής μια και καλή από τώρα επιτείνοντας κατά κάποιο τρόπο την αγωνία με το θέμα αυτό.

Θερμό χειροκρότημα για τους Χερόνιμο Μπαράλες και Φακούντο Μπερτόλιο από τους φιλάθλους της αρκαδικής ομάδας όπου δεν ξέχασαν τους δύο Αργεντινούς που άφησαν το στίγμα τους από την θητεία τους στο παρελθόν με τα κιτρινομπλέ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Λαμία να μπαίνει απειλητικά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο δεύτερο λεπτό ο Καραμάνος από κοντά είχε την πρώτη καλή στιγμή με το σουτ να φεύγει έξω. Ο Αστέρας Τρίπολης απάντησε στο 16ο λεπτό με τον Φερνάντεζ  με το σουτ να σταματάει στον Σαράνοβ με τον ρυθμό του αγώνα στην συνέχεια να πέφτει αισθητά με τις δυνατές μονομαχίες στον χώρο του κέντρου να έχουν τον πρώτο λόγο σε ένα πολύ κακό ποιοτικά παιχνίδι.

Στην επανάληψη και πάλι ο ρυθμός ήταν ανάλογος με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να δημιουργήσουν μπροστά από τις δύο εστίες. Στο 63’ ο Αθανασιάδης μπλόκαρε εύκολα το σουτ του Αθανασιάδη με τον Ιγκλέσιας από πλευράς κιτρινομπλέ στο 71’ να πιάνει κεφαλιά μέσα στην περιοχή με την μπάλα να φεύγει άουτ χάνοντας έτσι την ευκαιρία ενώ στο 76’ η κεφαλιά από τον Αραβίδη κατέληξε στην αγκαλιά του Σαράνοβ.  Οι κιτρινομπλέ πίεσαν στα τελευταία λεπτά όμως δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα με το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Αστέρας Τρίπολης (Γιώργος Παράσχος): Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος (28' λ.τ. Ανχελ Μαρτίνεζ), Βαλιέντε, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Καλτσάς, Μαρκ Φερνάντεθ (54' λ.τ. Τσιλιανίδης), Καλτσάς, Μανιάς (46' Αραβίδης).

Λαμία (Μάκης Χάβος): Σαράνοβ, Σκόνδρας, Αντέτζο, Καρυπίδης, Σκαρντοβέλι, Μπλάζιτς (89' Μπουλούλης(, Μπεχαράνο, Τομάς (71' Επστάιν), Καραμάνος, Μπερτόγλιο (85' Πίτι), Μπαράλες. 

Ειδήσεις: 

7 Σχόλια

Τί να πούμε μωρέ, με το ποδόσφαιρο που παίζετε σε ένα τόσο κρίσιμο ματς ,κατά τύχη είσαστε στη SL ! Πάλι δηλητήριο μας κεράσατε ..... Δεν υπάρχει γιατρειά .....

Άνοιξε τη τηλεόραση τώρα και δες τον αγώνα στα Γιάννινα που δεν τους κερνάει δηλητήριο τους Γιαννιώτες η ομάδα τους 5 βαθμούς πίσω είναι από τον Αστέρα και τραγουδάνε για την ομάδα τους ενώ εσυ χορτάσες δηλητήριο ανόητε ε ανόητε.

Επρεπε να δώσετε την ψυχή σας σε αυτό τον αγώνα και δεν δώσατε ΤΙΠΟΤΑ απολύτως. Καμία δικαιολογία, είσαστε άξιοι της τύχης σας .

Μην γκρινιάζετε πάλι.. Ο αγώνας ήταν χάλια και για τους 2. Άσχημος αγώνας. Η ομάδα λογικά σώθηκε. Ας ελπίσουμε του χρόνου να γίνουν σωστές μεταγραφές και να δούμε καλύτερο θέαμα. Όλοι μαζί στην ομάδα μας κοντά

@20.00 Εσύ που είσαι ξύπνιος ,ζήσε με τις ψευδαισθήσεις σου και χτύπα με τα χεράκια σου παλαμάκια σαν τα μωρά που τους δίνουν την κουδουνίστρα ! Από κάτι τέτοιους σαν και σένα η ομάδα πάει με τον αραμπά ! Ασε μας κουκλίτσα μας .....

Ρε 20.00 επειδή τραγούδαγαν οι Γιαννιώτες με τα χάλια της ομάδας τους , θέλεις να τραγουδάμε και εμείς για τα χάλια της δικής μας ? Αν ήσουν στο γήπεδο θα διαπίστωσες το κράξιμο που έφαγαν τα σαίνια μας για την ...μπαλάρα που έπαιξαν και καλά τους έκαναν οι φίλαθλοι που πήγαν για να τους ....καμαρώσουν ....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.