Το Micro μ Festival στο Cine Ville Tripolis

Το Micro μ Festival στο Cine Ville Tripolis

Οκτώβριος 10, 2019 - 20:30
0 σχόλια

Η ένατη χρονιά του International Micro μ Festival εγκαινιάζει ένα σημαντικό κομμάτι της νέας πορείας του θεσμού. Από τις 9 έως τις 13 Οκτωβρίου 2019 το κοινό του αγαπημένου κινηματογραφικού φεστιβάλ θα έχει την ευκαιρία να ζήσει μια πλούσια κινηματογραφική εμπειρία σκορπισμένη απ’ άκρη σε άκρη της Ευρώπης.

Η κεντρική εκδήλωση του IMMF 2019, το “ζωντανό” ελληνικό διαγωνιστικό μέρος του, θα προβληθεί το Σάββατο 12 Οκτωβρίου ταυτόχρονα στις 12 πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού προσκαλώντας το κοινό να ψηφίσει την αγαπημένη του ελληνική ταινία μικρού μήκους, η οποία θα ανακοινωθεί αργότερα την ίδια βραδιά σε απευθείας συνδέσεις με όλες τις πόλεις.

Τις υπόλοιπες ημέρες οι θεατές στις περισσότερες πόλεις θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και να επιλέξουν τις αγαπημένες τους Ευρωπαϊκές “μικρές” ταινίες πρώτης προβολής στο διεθνές μέρος καθώς και το ειδικό αφιέρωμα, μία θεματική ενότητα του IMMF 2019, με τίτλο “Micro Future: η Τεχνολογία του Αύριο”, αφιερωμένη φέτος στην έρευνα και την καινοτομία με ειδικό βάρος στον
κινηματογράφο.

Σάββατο 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ στο Cine Ville Multicinema

Προπώληση: 6€ (από ticketservices.gr)
Τιμή εισιτηρίου: 7€

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 18:30

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.