Μια ζωή σώθηκε στο Κέντρο Υγείας Δημητσάνας (pics)

Μια ζωή σώθηκε στο Κέντρο Υγείας Δημητσάνας (pics)

Ιούλιος 17, 2017 - 10:23
1 σχόλια

Σημαντικό και ωφέλιμο έργο προσφέρει το Κέντρο Υγείας Δημητσάνα, που βρίσκεται πλάι  στους ασθενείς 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο. Ώρες που αποδεικνύονται σωτηρίες παρά τις όποιες δυσκολίες και αντιξοότητες.

Παρά τα όσα προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει το σύστημα Υγείας στην χώρας με τις ελλείψεις σε προσωπικό και σε υλικά, το ανθρώπινο δυναμικό στα Κέντρα Υγείας καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες και επιτελεί λειτούργημα σε απομακρυσμένα χωριά όπου οι κάτοικοι στην πλειονότητά τους είναι ηλικιωμένοι και χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής και φροντίδας.

Η καίρια επέμβαση του προσωπικού του ΚΥ Δημητσάνας έσωσε μια ζωή, έναν άνδρα που αντιμετώπισε το κίνδυνο του εμφράγματος.

Στις 14 Ιουλίου το Κέντρο Υγείας Δημητσάνας με μία ανάρτηση σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης δημοσιεύει την ακόλουθη ανακοίνωση:

Είναι υπέροχο να τελειώνει η εβδομάδα με την επιτυχή αντιμετώπιση ενός κατώτερου εμφράγματος μυοκαρδίου σε 69χρονο συντοπίτη ασθενή μας, που πονούσε από 2ημέρου αλλά δεν ήθελε να πάει στον γιατρό (!!!) και σώθηκε από τη «μουρμούρα» και την επιμονή της συζύγου του!

Η Πρωτοβάθμια Υγεία στην ορεινή Αρκαδία στα καλύτερά της... και περαστικά στον χαμογελαστό ασθενή μας.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Από το ολότελα καλή και η Παναγιώτενα! Μας δουλεύετε ρε παιδιά! Πόσοι πεθαίνουν από την εγκατάλειψη δεν μας το λέτε....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.