Μία ξεχωριστή γιορτή κάστανου στα Άνω Δολιανά (photos+video)

Μία ξεχωριστή γιορτή κάστανου στα Άνω Δολιανά (photos+video)

Νοέμβριος 01, 2014 - 19:24
1 σχόλια

Τα Άνω Δολιανά γιόρταζαν το Σάββατο 1 Νοεμβρίου προσελκύοντας και φέτος πλήθος κόσμου από την Αρκαδία και την Αττική στη καθιερωμένη πλέον γιορτή κάστανου την οποία διοργάνωσαν η περιφέρεια Πελοποννήσου, ο δήμος Βόρειας Κυνουρίας, το τοπικό συμβούλιο Δολιανών, Νικηταράς Δολιανών.

Με πρωταγωνιστές τα κάστανα οι νοικοκυρές του χωριού εδώ και μέρες προετοίμαζαν δεκάδες συνταγές με βάση το κάστανο, όπου και τις μοίραζαν στους επισκέπτες που βρέθηκαν στο χωριό.

Συνταγές με βάση το κάστανο πρωταγωνιστούσαν στους πάγκους του χωριού. Τυροπιτάκια, πίτες, τρουφάκια, σκορδαλιά, μελομακάρονα είναι μερικές από τις λιχουδιές που προσφέρθηκαν στους επισκέπτες.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τον κ. Καζά Δημήτρη πρόεδρο του χωριού αλλά και τους κατοίκους να μιλούν για την 14η γιορτή κάστανου η οποία χρόνο με το χρόνο κερδίζει όλο και περισσότερους επισκέπτες.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Γιορτή Κάστανου 2014 στα Άνω Δολιανά


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.