Μία θέση ναυαγοσώστη πισίνας στο Δήμο Μεγαλόπολης

Μία θέση ναυαγοσώστη πισίνας στο Δήμο Μεγαλόπολης

Μάιος 27, 2016 - 09:45
0 σχόλια

Την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου έως δύο (2) μήνες για τις ανάγκες της ναυαγοσωστικής κάλυψης της υπαίθριας πισίνας του Δήμου προγραμματίζει ο Δήμος Μεγαλόπολης.

Με ομόφωνη απόφαση το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης ενέκρινε την πρόσληψη ενός (1) ατόμου κλάδου ΠΕ Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού – Ναυαγοσώστη Πισίνας, για το διάστημα 01/07/2016 έως 31/08/2016, για την αντιμετώπιση εποχικών πρόσκαιρων και κατεπειγουσών αναγκών λειτουργίας της πισίνας εκμάθησης κολύμβησης, ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου, για την επίβλεψη των παιδιών που φιλοξενούνται και περνούν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους στην πισίνα εκμάθησης κολύμβησης του Δήμου, την εξήγηση και μετάδοση κάποιων βασικών πραγμάτων για την κολύμβηση και την αναπνοή, καθώς και τη σωστή και ασφαλή εκμάθηση κολύμβησης με σκοπό την καλύτερη παροχή υπηρεσιών στα πλαίσια της λειτουργίας της πισίνας εκμάθησης κολύμβησης.

Η πρόσληψη του ανωτέρω προσωπικού με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου συνολικής διάρκειας δύο μηνών για την αντιμετώπιση των προαναφερόμενων πρόσκαιρων εκτάκτων κατεπειγουσών αναγκών κρίνεται απαραίτητη για το χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών και ιδιαίτερα επιτακτική, δεδομένου ότι αποτελεί υποχρέωσή μας η ύπαρξη του ναυαγοσώστη στην πισίνα εκμάθησης κολύμβησης που ο Δήμος λειτουργεί.

Σημειωτέον ότι, οι πρόσκαιρες και εποχικές αυτές ανάγκες δεν δύνανται να καλυφθούν από το μόνιμο προσωπικό που υπηρετεί στο Δήμο και δεν απαιτείται για την αντιμετώπισή τους και δεν εξυπηρετεί η διάρκεια σύναψης σύμβασης προσωπικού μεγαλύτερης των δύο μηνών, αλλά ούτε κρίνεται σκόπιμο λόγω της φύσης και του εποχικού τους χαρακτήρα να γίνει πρόσληψη μόνιμου προσωπικού στο Δήμο για την κάλυψη των αναγκών αυτών.

Το σύνολο της υπολογιζόμενης δαπάνης, συνολικού ποσού 3,120,00€, για την καταβολή των αποδοχών και των εργοδοτικών εισφορών του έκτακτου προσωπικού δίμηνης απασχόλησης, ήτοι: ενός (1) ατόμου ΠΕ Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού – Ναυαγοσώστη Πισίνας, θα βαρύνει τον Π/σμό του Δήμου οικ. έτους 2016.

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.