Μία θέση ειδικευμένου γιατρού παιδιατρικής στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο

Μία θέση ειδικευμένου γιατρού παιδιατρικής στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο

Αύγουστος 24, 2016 - 20:16
0 σχόλια

Ο Διοικητής του Παναρκαδικού Γενικού Νοσοκομείου Τρίπολης « Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ » προκηρύσει για πλήρωση μια (1) κενή Οργανική θέση, ειδικευμένου Ιατρού Παιδιατρικής του Κλάδου Ιατρών ΕΣΥ επί θητεία, του ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ», στον εισαγωγικό βαθμό του ΕΠ Β΄.

Η Αίτηση - Δήλωση με όλα τα δικαιολογητικά υποβάλλονται στην Γραμματεία του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ» ΕΙΣ ΤΡΙΠΛΟΥΝ από 19/08/2016 μέχρι και 07/09/2016 στην Δ/νση: Τέρμα Ερυθρού Σταυρού. Αιτήσεις − δηλώσεις που υποβάλλονται μετά τη λήξη της προθεσμίας, δεν γίνονται δεκτές.

Αιτήσεις − δηλώσεις μαζί με τα δικαιολογητικά, μπορούν να υποβάλλονται και ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή ή με εταιρεία ταχυμεταφοράς, στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης.(στην Δ/νση:Τέρμα Ερυθρού Σταυρού – Τρίπολη – Τ.Κ. 221 31), μέσα στην ορισθείσα προθεσμία. Για τις αιτήσεις αυτές η ημερομηνία υποβολής προκύπτει είτε από τη σφραγίδα του ταχυδρομείου είτε από το αποδεικτικό παράδοσης στην εταιρεία ταχυμεταφοράς.

Από το Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παίρνουν κάθε συμπληρωματική πληροφορία στο τηλέφωνο 2713 601704 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, καθώς επίσης μπορούν να προμηθεύονται έντυπα Αίτησης - Δήλωσης.

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.