Μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα για τις ακαδημίες του Αστέρα

Μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα για τις ακαδημίες του Αστέρα

Οκτώβριος 08, 2018 - 18:11
0 σχόλια

Μία νίκη, μία ίσοπαλία και μία ήττα ήταν απολογισμός των αγώνων των τμημάτων οποδομών του Αστέρα Τρίπολης στα ηλικιακά πρωταθλήματα της Super League το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Οκτωβρίου.

Κ19: ΑΣΤΕΡΑΣ - Παναθηναϊκός 0-2

Την ήττα με 2-0 γνώρισε η ομάδα Κ19 του ΑΣΤΕΡΑ στην Τρίπολη, από την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού, για το πρωτάθλημα υποδομής της Super League. 

Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν στο 24' και στο 83ο λεπτό με πέναλτι και πήραν τη νίκη. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε ευκαιρίες για να σκοράρει, αλλά δεν κατάφερε να τις εκμεταλλευτεί. 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ​: Τσιμόπουλος, Κάρδαρης, Kumadey, Μιχελής (84' Ροδόπουλος), Χριστόπουλος, Παπαδόπουλος, Μπόνιος (46' Κωτσόπουλος), Γλέζος, Μπλάτσος (71' Τανουσάι), Τζίμας, Τερεζίου

 

Κ17 ΑΣΤΕΡΑΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-1​

​Σπουδαία νίκη για την ομάδα Κ17 του ΑΣΤΕΡΑ, η οποία αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ επικράτησε με 2-1 της αντίστοιχης του Παναθηναϊκού για το πρωτάθλημα υποδομής Super League.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο και οι Αρκάδες απάντησαν στο δεύτερο και μάλιστα από το 75' και μετά. Σε εκείνο το λεπτό ο ΑΣΤΕΡΑΣ ισοφάρισε με γκολ του Μπέρκη σε 1-1. 

Στο 82' ο Μιχόπουλος έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους, σε ένα ματς στο οποίο υπήρχαν κι άλλες φάσεις και από τις δύο ομάδες. Να σημειωθεί ότι ο ΑΣΤΕΡΑΣ ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Χριστόπουλου. 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ: Καραχάλιος, Τσιράκης, Χριστόπουλος, Γκίκα, Διονυσόπουλος, Αδαμόπουλος (55' Αλέμης), Μπέρκης, Ανανιάδης (57' Προύντζος), Αντωνάκης (70' Ξεπαπαδάκης), Μιχόπουλος (84' Τζιούμης), Γουσέτης (89' Παπαϊωάννου). 

 

Κ15: Ολυμπιακός - ΑΣΤΕΡΑΣ 3-3

Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι, ο ΑΣΤΕΡΑΣ αναδείχθηκε ισόπαλος 3-3 με τον Ολυμπιακό, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος υποδομής Super League Κ15. 

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε τρεις φορές στην έδρα του, αλλά ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε άμεση απάντηση και τις τρεις φορές, αποσπώντας τελικά την ισοπαλία. 

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 24', αλλά ο Καλαμαράς στο 31' ισοφάρισε για τους Αρκάδες. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός πήρε ξανά προβάδισμα, στο 50', αλλά και πάλι ο ΑΣΤΕΡΑΣ ισοφάρισε πολύ γρήγορα, με τον Καλογερόπουλο στο 54'. 

Στο 61' οι γηπεδούχοι πέτυχαν το 3-2, αλλά αυτή τη φορά ήταν σειρά του Καντέλη να σκοράρει και να διαμορφώσει στο 64' το τελικό 3-3. 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ: Παναγόπουλος, Κωστούρος, Ρουμελιώτης, Καλογερόπουλος, Παπαθεοδωρίδης, Φραγκιαδάκης, Κλέωπας (45' Ασημάκης), Ρουμπιές (79' Καραμάνος), Καλαμαράς (68' Τσιώλης), Καντέλης, Μπάτσι 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.