Μια επιτυχημένη χρονιά για τις Κορασίδες - Παγκορασίδες Βόλεϊ Αρκαδικού

Μια επιτυχημένη χρονιά για τις Κορασίδες - Παγκορασίδες Βόλεϊ Αρκαδικού

Ιούνιος 27, 2016 - 16:44
0 σχόλια

Ολοκληρώθηκε η αγωνιστική χρονιά για την ομάδα του Νώντα Κοντόπουλου, με πολύ καλά αποτελέσματα, αφού η ομάδα πέτυχε και τους 2 στόχους της, να προκριθεί δηλαδή και στα 2 πρωταθλήματα που συμμετείχε στη δεύτερη φάση τους. Μάλιστα, όχι μόνο πέτυχε το στόχο, αλλά στο πρωτάθλημα Παγκορασίδων (αθλήτριες μέχρι την Γ’ Γυμνασίου), κατάφερε να φτάσει στην τέταρτη φάση του αντίστοιχου πρωταθλήματος, δηλαδή στις 8 καλύτερες ομάδες της Πελοποννήσου, σε σύνολο 56 ομάδων που ξεκίνησαν το πρωτάθλημα. 

Πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι στην ομάδα συμμετέχει και η Ιωάννα Πατρινέλη, που βρίσκεται καθ' οδόν προς το Διακλιμακιακό τουρνουά της Εθνικής ομάδας Παγκορασίδων, που θα γίνει από Δευτέρα ως Παρασκευή στο Μουζάκι της Καρδίτσας. 

Η ομάδα κέρδισε συνολικά 9 αγώνες και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Να σημειωθεί εδώ, ότι η ομάδα πέρσι έκανε μόνο μια νίκη, ενώ φέτος η ωριμότητα και η απόδοση των κοριτσιών σαν σύνολο, ξεχώρισαν. Τα δυνατά τους στοιχεία σε όλους τους αγώνες ήταν η απόδοσή τους στην άμυνα σε όλους τους χώρους του γηπέδου, τα εξαιρετικά σερβίς και η δύναμη στο φιλέ. 

Τα κορίτσια έχοντας κοινό σημείο αναφοράς το Βόλεϊ, αποτελούν μια παρέα και εκτός προπόνησης και αυτό πέρα από το γεγονός ότι οδηγεί σε νίκες, είναι που αξίζει τελικά. 

Πρέπει να αναφέρουμε επίσης ότι για πρώτη φορά έπειτα από χρόνια, ο προπονητής κ. Κοντόπουλος, είχε κοντά του και τους γονείς των παιδιών, οι οποίοι με τη στήριξή τους σε όλα τα επίπεδα, όπως ανάγκες μετακίνησης στους αγώνες, συνεργασία με τον προπονητή όσον αφορά στην ψυχολογική προετοιμασία των μικρών αθλητριών, κάλυψη εξόδων αγοράς επίσημης εμφάνισης ομάδας και σε πολλά άλλα θέματα, βοήθησαν να φτάσουν τα κορίτσια σε αυτό το επίπεδο.

Ένα ευχαριστώ επίσης, πρέπει να πούμε στον χορηγό της αγωνιστικής μας εμφάνισης «Alexandros Coffee Shop», και στην Vlassis Travel που μας εξυπηρέτησε όποτε χρειάστηκε μετακίνηση.

Η ομάδα την προσεχή χρονιά θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα των Κορασίδων, όπου και περιμένουμε να είναι ανταγωνιστική όπως φέτος και με την ίδια και μεγαλύτερη συνοχή και ωριμότητα.

Ο προπονητής και οι αθλήτριες του Σεφα Αρκαδικού Κορασίδες/Παγκορασίδες σας εύχονται καλό καλοκαίρι και σας δίνουν ραντεβού στις παραλίες και στο γήπεδο Beach volley του ΔΑΚ Τρίπολης!!!


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.