Μια ενδεκάδα μεταγραφές για τον Αστέρα

Μια ενδεκάδα μεταγραφές για τον Αστέρα

Αύγουστος 31, 2018 - 11:27
2 σχόλια

Τελευταία ημέρα του Αυγούστου και τελευταία ημέρα των μεταγραφών με τον Αστέρα Τρίπολης να ετοιμάζεται εντός των επόμενων ωρών να ανακοινώσει την απόκτηση και την επιστροφή του Μάρτιν Τόνσο στην ομάδα.

Ο Αργεντινός θα είναι η 11η και τελευταία μεταγραφή για τους κιτρινομπλέ αυτό το καλοκαίρι που αισίως συμπληρώνουν για 11αδα νέων ποδοσφαιριστών που καλύπτουν όλες τις θέσεις.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν μπορεί να παρατηρήσει κανείς ότι οι μεταγραφές καλύπτουν όλες τις θέσεις στο γήπεδο συμπληρώνοντας μία ενδεκάδα με εξαίρεση ίσως την κορυφή της επίθεσης όπου παρέμεινε το δίδυμο Μανιά-Δουβίκα και δεν υπήρξε κάποια προσθήκη εκεί.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος είναι τερματοφύλακας, ο Βαλεντίνος Βλάχος δεξιός μπακ, ο Χρήστος Τασουλής αριστερός μπακ, ο Πατρίσιο Ματρικάρτνι στόπερ, ο Χοσέ Λουίς Βαλιέντε μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως αμυντικός μέσος τόσο ως στόπερ (τον είδαμε κόντρα στην Χιμπέρνιαν), ο Φράνκο Μπελόκ είναι αμυντικός μέσος, ο Μάρτιν Ρόλε σε θέση επιτελικού μέσου, ο Άνχελ Μαρτίνεθ σε όλη την αριστερή πλευρά και ως μπακ και ως χαφ, ο Λούκας Σάλας στις τρεις θέσεις πίσω από τον φορ, ο Μαρκ Φερνάντεθ στα πλάγια της επίθεσης και ο Μάρτιν Τόνσο σε ρόλο δεκαριού.

Κάπως έτσι διαμορφώνεται το παζλ των νέων κομματιών που προστέθηκαν στο ρόστερ της αρκαδικής ομάδας δίνοντας βάθος, λύσεις, ποιότητα και επιλογές στα χέρια του Σάββα Παντελίδη για μια ανταγωνιστική σεζόν σε πρωτάθλημα και κύπελλο Ελλάδος.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

ΠΡΟΒΛΕΨΗ:ΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΚΑΛΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ.ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΤΟ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.