Μια εκδήλωση για τη γυναίκα όπου κυριάρχησαν οι άντρες, η χλιαρότητα κ ένα κομμάτι εφημερίδας!

Μια εκδήλωση για τη γυναίκα όπου κυριάρχησαν οι άντρες, η χλιαρότητα κ ένα κομμάτι εφημερίδας!

Μάρτιος 10, 2011 - 21:03
1 σχόλια

Της Χριστίνας Τσιορωτά

Εκδήλωση αφιερωμένη στη Γυναίκα πραγματοποίησαν χθες πριν στα εντευκτήρια του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης, ο Σύλλογος γυναικών , η ΠΑΣΥ, το ΠΑΜΕ, η ΜΑΣ. Μια εκδήλωση στην οποίαν κυριάρχησαν οι… άντρες αφού ομολογουμένως ήταν περισσότεροι στην αίθουσα απ ότι οι γυναίκες!

Αυτή η παρατήρηση όμως δεν είναι η μόνη… μια εκδήλωση αφιερωμένη στη γυναίκα, στο ρόλο και στους αγώνες της, μια εκδήλωση που εξέπεμψε όμως μιζέρια και αν μη τι άλλο απέδειξε πως… ουδείς ενδιαφέρεται. Στην αίθουσα του Φιλοτεχνικού για τη συγκεκριμένη εκδήλωση (εκτός από τα παιδάκια που βρίσκονταν σε παρακείμενο χώρο και ζωγράφιζαν), βρέθηκαν μόνο τα μέλη των παραπάνω οργανώσεων και φορέων και ουδείς άλλος , πέραν βεβαίως και των δημοσιογράφων που κάλυψαν το θέμα. 

Η εκδήλωση δεν προκάλεσε το ενδιαφέρον ευρύτερου κοινού και ειδικότερα γυναικών. Άραγε προβληματίστηκε κανείς γι αυτό; Και εδώ έρχομαι ν αναρωτηθώ για την ουσία αλλά και τους σκοπούς αυτών των εκδηλώσεων.
Δυστυχώς αλγεινή εντύπωση μου προκάλεσε και η διπλωμένη εφημερίδα από την οποίαν διάβαζε η νεαρά που άνοιξε την εκδήλωση, μην κάνοντας καν τον κόπο να γράψει σ ένα άλλο χαρτί, μην κάνοντας ακόμα τον κόπο να αποστηθίσει τα όσα η εφημερίδα έγραφε για να μας τα μεταφέρει και ίσως να μας τα μετουσιώσει… ήταν δυστυχώς μια κακή ανάγνωση που έγινε, γιατί έπρεπε να γίνει, αυτό εξέλαβα προσωπικά. Μια κακή και χλιαρή ανάγνωση ενός κειμένου που κάποιος άλλος είχε γράψει, και που η νεαρή κυρία που κλήθηκε να αναγνώσει έδειχνε να μην πολύ πιστεύει κιόλας.
Η ομιλία της Προέδρου κινήθηκε σε ίδιους χλιαρούς ρυθμούς, μπροστά σε ένα ακροατήριο που μάλλον δεν επιθυμούσε  παλμό, ένταση και νεύρο…
Η συγκεκριμένη εκδήλωση είχε προγραμματιστεί για εχθες στην πλατεία της πόλης, ένεκα καιρού όμως άλλαξε μέρα και τοποθεσία… λέτε αυτή να είναι η δικαιολογία που οι διοργανωτές έφτασαν στο χώρο την ώρα που υποτίθεται θα ξεκινούσε η εκδήλωση, δηλαδή στις 19:00 , για να στήσουν τα ηχητικά και τον προτζέκτορα;
Σαν γυναίκα θα προτιμούσα να μην έχω παρακολουθήσει μια τέτοια εκδήλωση…
Σαν δημοσιογράφος καταθέτω την εντύπωση που μου προκάλεσε κ δυστυχώς δεν ήταν καθόλου καλή…

Υ.Γ : Καλό θα ήταν κάποια στιγμή όσοι διοργανώνουν εκδηλώσεις, παραθέτουν συνεντεύξεις και γενικότερα ορίζουν ώρα για συγκεκριμένα δρώμενα, να τηρούν και αυτήν την ώρα...! Οι καθυστερήσεις ξεπερνούν πλέον το… ακαδημαϊκό τέταρτο στο οποίο πια γίνεται κατάχρηση κ αποτελεί δικαιολογία για τον μη συντονισμό και κατ επέκταση το μη σεβασμό στους συνεπείς!

Ειδήσεις: 
Tags: 
Video: 

youtube://v/HN5fcSGe9ug


Υπάρχει 1 Σχόλιο

poly kalh h krithkh sas..... mas kanei kalyteroys...