Μία από τα ίδια... Αστέρας - Απόλλωνας Σμύρνης 2-1

Μία από τα ίδια... Αστέρας - Απόλλωνας Σμύρνης 2-1

Σεπτέμβριος 25, 2018 - 21:02
2 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης  ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο Ελλάδος επικρατώντας με 2-1 του Απόλλωνα Σμύρνης στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" παίρνοντας κεφάλι στον όμιλο του μετά την ισοπαλία στον άλλο αγώνα μεταξύ Παραλιμνίου και Τρικάλων.

Η αρκαδική ομάδα μετά την Super League νίκησε για δεύτερη φορά σε διάστημα 4 ημερών την "Ελαφρά Ταξιαρχία" για το Κύπελλο Ελλάδος αυτή την φορά σε ένα παιχνίδι όπου στο δεύτερο ημίχρονο είχε την μορφή και τον χαρακτήρα του ροντέο.

Πολλές αλλαγές και από τις δύο ομάδες είχαν ως αποτέλεσμα τον κακό ρυθμό του πρώτου ημιχρόνου σε αντίθεση με τα όσα συνέβησαν στον δεύτερο ημίχρονο με την βροχή και τον δυνατό αέρα να δυσκολεύει πολύ τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Άνχελ Ορτέγκα και Βαλιέντε οι σκόρερ από πλευράς Αστέρα Τρίπολης ενώ ο Άνταμ Τζανετόπουλος μείωσε προσωρινά για τους φιλοξενούενους με όλα τα γκολ να μπαίνουν στο δεύτερο ημίχρονο.

Το πρώτο ημίχρονο δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, με τις ευκαιρίες να είναι μετρημένες και με τον ρυθμό να είναι πολύ υποτονικός και τις δύο ομάδες να αναλώνονται σε ανούσιες προσπάθειες με μοναδική καλή στιγμή για τον Αστέρα Τρίπολης ένα σουτ του Κοσμά Τσιλιανίδη στο 26ο λεπτό που πέρασε έξω με το 0-0 να είναι το σκορ που πήγαν στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες.

Στο δεύτερο μέρος όμως τα πράγματα άλλαξαν με το παιχνίδι να ξεκινά με ευκαιρία για τους κιτρινομπλέ με τον Τσιλιανίδη και στο 68ο λεπτό το σκορ να ανοίγει με τον Άνχελ Ορτέγκα να πετυχαίνει το πρώτο του τέρμα με την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης με σουτ μετά από διώξιμο του Βάσιτς.

Η χαρά όμως του 1-0 δεν κράτησε πολύ για τον Αστέρα Τρίπολης αφού 6 λεπτά αργότερα ο Άνταμ Τζανετόπουλος με δυνατή κεφαλιά έκανε το 1-1 μετά από φάουλ του Σικαμπάλα. Στο 77' η αρκαδική ομάδα κέρδισε πέναλτι με τον Μανιά να αναλαμβάνει την εκτέλεση αλλά να αστοχεί με τον Βάσιτς να διώχνει στην δεξιά του γωνία.

Ο Αστέρας και όσο πλησίαζε η αναμέτρηση προς το τέλος πίεζε και έψαχνε ένα δεύτερο γκολ και τελικά το βρήκε με τον Βαλιέντε στο 86ο λεπτό όπου και αυτός πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τα κιτρινομπλέ γράφοντας κάπως έτσι το τελικό 2-1 δίνοντας παράλληλα την πρώτη νίκη στην ομάδα του για το Κύπελλο Ελλάδος σε ένα παιχνίδι με έντονο ενδιαφέρον μέχρι το φινάλε του.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Μαρτίνεθ (84' Κυριακόπουλος), Τριανταφυλλόπουλος, Χιμένες, Μουνάφο, Μπελόκ, Τσιλιανίδης (60' Φερνάντες), Καλτσάς, Ρόλε (60' Μανιάς), Δουβίκας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Αλμπέρτο Μοντεαγούδο): Βάσιτς, Στάθης, Οριχβέλα, Λούκις, Βαφέας, Τζανετόπουλος, Γκίνο, Ελ Χέλβε (61' Γκαρός), Αλμέιδα Πέντρο (46' Γκονσάλες), Σικαμπάλα, Βάρκας (70' Ακόστα).

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Οτι καλό είχε δείξει η ομάδα τις 4 αγωνιστικές, τόσο αρνητική ήταν απόψε ! Για συνέλθετε παιδάκια , δεν ήταν αυτή εμφάνιση με την αναπληρωματική ομάδα του Απόλλωνα !

Γιατι οι δικοι μας; Ποιος Ρολε και ποιος Δουβικας; Φετος και οι 2 ειναι απαραδεκτοι...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.