Μια απέραντη «λίμνη» ο δρόμος προς το γήπεδο του Αστέρα (pics)

Μια απέραντη «λίμνη» ο δρόμος προς το γήπεδο του Αστέρα (pics)

Ιανουάριος 11, 2019 - 17:23
8 σχόλια

Σε μια απέραντη λίμνη νερού από την συνεχή βροχή που πέφτει τις τελευταίες ημέρες στην Τρίπολη έχει μετατραπεί ο δρόμος που οδηγεί στο γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" .

Πολλές μεγάλες εστίες νερού που έχουν μετατρέψει κυριολεκτικά τον δρόμο σε πισίνα δυσκολεύουν αφάνταστα τους οδηγούς που διέρχονται τον συγκεκριμένο δρόμο κρύβοντας παράλληλα και αρκετές παγίδες καθώς χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για όσους κυκλοφορούν είτε με τα αυτοκίνητα και τις μηχανές τους είτε είναι πεζοί.

Δυστυχώς δεν είναι κάτι το πρωτόγνωρο αφού κάθε φορά τα νερά από τις βροχές λιμνάζουν τον δρόμο αυτό που οδηγεί στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Αστέρα Τρίπολης ωστόσο την δεδομένη στιγμή και με τον υψηλό όγκο βροχής που έχει πέσει τα αυτοκίνητα μοιάζουν με διερχόμενα κρις-κραφ.

Μάλιστα την προσεχή Κυριακή (13/1, 19:30) ο Αστέρας Τρίπολης στο ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League υποδέχεται τον ΠΑΟΚ και στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" αναμένεται πολύ κόσμος και μια νέα δυνατή βροχή πιθανόν να κάνει ακόμα χειρότερο το κομμάτι του δρόμου.

Το γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" είναι προδιαγραφών Europa League έχοντας φιλοξενήσει Ευρωπαϊκούς αγώνες του Αστέρα Τρίπολης με τον δρόμο όμως να μην πληροί τις προδιαγραφές παρότι αυτό το μείζον θέμα έχει θιχτεί πολλές φορές από τους ανθρώπους του συλλόγου στις υπεύθυνες αρχές.

 


8 Σχόλια

Ας πληρώσουν οι Μπακοκαυμενάκηδες να φτιάξουν το δρόμο να μην πλημμυρίζει.Η πόλη έχει άλλες προτεραιότητες δεν θα ασχολούμαστε με τα προβλήματα του Αστέρα.Άντε μπράβο κάθε φορά.

Ας φτιαχτεί πρώτα η Ελευθερίου Βενιζέλου που είναι η είσοδος τής πόλης από οποιοδήποτε προορισμό και ας αφήσουν το δρόμο του γηπέδου

Ναι ρε παιδια ας κανουν οι Μπακοκαυμενακηδες την δουλειά του Δήμου, τί το περάσαμε εδώ δηλαδή, Ευρωπαϊκή χώρα είμαστε να εκτελούν τα καθήκοντά τους οι δήμαρχοι;

Εδώ γίνεται της π@@@@ας μέσα στην Τρίπολη, όλοι οι δρόμοι είναι διαλυμένοι και κάθε μέρα γεννάνε καινούργιες λακούβες και θα ασχοληθούμε με το δρόμο στο γήπεδο του Αστέρα, που στην τελική πόσοι τον χρησιμοποιούν καθημερινά για τις μετακινήσεις τους; Η πλειοψηφία του κόσμου χρησιμοποιεί τους κεντρικούς δρόμους της Τρίπολης. Το σωστό και δίκαιο βέβαια είναι να φτιαχτεί κάποια στιγμή, αλλά υπάρχουν σοβαρότερες προτεραιότητες από το δρόμο στο γήπεδο του Αστέρα ή το δρόμο στις Κολίνες...

οι @ 18.7, 11.56 & 12.12 πρέπει να είσαστε οι ίδιοι από τα γρφόμενά σας, κρίμα, γιατί τόσο μίσος για Τρίπολη-Αστέρα & Κολλίνες....... μάλλον όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει......κρεμαστάρια!

@ anonymous 4:45 Μπράβο ρε συ, βουλωμένο γράμμα διαβάζεις, γιατί από τα σχόλια διαπίστωσες μίσος για Τρίπολη, Αστέρα και Κολίνες. Οι υπόλοιποι ηλίθιοι πάντως καταλάβαμε ότι προέχει να φτιαχτούν οι δρόμοι μέσα στην Τρίπολη για να μπορούμε να κυκλοφορούμε χωρίς να σπάμε τα πόδια μας ή τα αυτοκίνητά μας. Αυτούς χρησιμοποιούμε καθημερινά και όχι το δρόμο του Αστέρα ή το δρόμο στις Κολίνες που μας τα έχει ζαλίσει κάθε τρεις και λίγο ο Καϋμενάκης. Αυτό σου λένε οι πιο πάνω. Ούτε την Τρίπολη έβρισε κανείς, ούτε τον Αστέρα, ούτε τις Κολίνες. Έλεος πια με την αντίληψη που έχετε μερικοί ξερόλες!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.