Μια ανάσα από Καδά ο Παναρκαδικός

Μια ανάσα από Καδά ο Παναρκαδικός

Αύγουστος 04, 2019 - 08:15
3 σχόλια

Ο Γιώργος Καδάς βρίσκεται μια ανάσα από την επιστροφή του στον Παναρκαδικό καθώς υπάρχει καταρχήν συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές με το θέμα να αναμένεται να τελειώσει εντός των επόμενων ωρών.

Έτσι λοιπόν ο Γιώργος Καδάς προβάρει την πράσινη φανέλα με το τριφύλλι και είναι έτοιμος έπειτα από έναν χρόνο στο Άργος και τον Παναργειακό να γίνει και πάλι ποδοσφαιριστής της ιστορικής ομάδας της Τρίπολης με την οποία αγωνίζονταν για σειρά ετών.

Συνεπώς ο Παναρκαδικός είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μιας σπουδαίας μεταγραφικής κίνησης που προσφέρει πολύτιμες λύσεις στο μεσοεπιθετικό κομμάτι στα χέρια του Θανάση Στάικου ενόψει της νέας χρονιάς για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Ανώνυμε 4/8/19 φαίνεται από το σχόλιο σου ότι είσαι σε διατεταγμένη υπηρεσία.Γι αυτό βγάλε το σκασμο και κοίτα την ομαδουλα σου.

Αυτοί που την απαγόρευσαν καλά θα κάνουν να σηκωθούν να φύγουν . Να παραιτηθούν .Αφήστε τα προσωπικά σας και βάλτε πάνω από όλα την ομάδα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.