Μια ακόμη σημαντική μέρα για το Λεωνίδιο και την Αναπτυξιακή Πάρνωνα Α.Ε.

Μια ακόμη σημαντική μέρα για το Λεωνίδιο και την Αναπτυξιακή Πάρνωνα Α.Ε.

Νοέμβριος 01, 2014 - 12:03
0 σχόλια

Η υπογραφή της Σύμβασης για τον Παιδικό Σταθμό Λεωνιδίου προϋπολογισμού 500.000,00€ που χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και η έγκριση δημοπράτησης του έργου του Κέντρου Πληροφόρησης για την Χλωρίδα του Πάρνωνα προϋπολογισμού 600.000,00€ που χρηματοδοτείται από τον Φορέα Διαχείρισης του Ορους Πάρνωνα Μουστού με πόρους του ΕΠΠΕΡΑΑ, είναι δύο ακόμη σημαντικοί σταθμοί στο στοίχημα της κοινωνικής και περιβαλλοντικής προστασίας που έχει δοθεί για την περιοχή.

Δύο ακόμη έργα, τα οποία θα ζήλευαν ακόμη και οι Γερμανοί, προγραμματίσθηκαν και υλοποιούνται στο Λεωνίδιο και έρχονται να προστεθούν σε ένα πρωτοφανές πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων με πόρους του ΕΣΠΑ και του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης που σχεδιάστηκε προγραμματίστηκε και υλοποιείται κατά γράμμα.

Ούτε ένα ευρώ χαμένο για την περιοχή και τους ανθρώπους της, είναι το νήμα που συνδέει διαχρονικά τις δημοτικές αρχές και την Αναπτυξιακή Πάρνωνα η οποία αποτελεί την σταθερή αναπτυξιακή πολιτική συμφωνία στην Ανατολική Πελοπόννησο.

Για την υπηρέτηση του παραπάνω σκοπού, η Αναπτυξιακή Εταιρεία Πάρνωνα πολλές φορές γίνεται φορτική, απαιτητική και ίσως ενοχλητική με όσους  συνεργάζεται και αποτελεί ένα «αίνιγμα»  για όσους δεν την γνωρίζουν καθόλου ή για προσωπικούς λόγους– γνωρίζουν όμως καλά την Εταιρεία και τους ανθρώπους της όσοι συναλλάσσονται μαζί της και κυρίως οι εκατοντάδες ωφελούμενοι από αυτήν στην Ανατολική Πελοπόννησο.

Το κλίμα συναίνεσης και εμπιστοσύνης και η διαχρονική συμφωνία θεσμών και προσώπων σε συνδυασμό με την οργάνωση, το όραμα και την σκληρή δουλειά είναι το απλό μυστικό αυτής της πορείας, το οποίο στην πράξη αποτελεί ένα κίνημα αισιοδοξίας απέναντι στην κατήφεια που δημιουργούν τα πραγματικά κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα.

Τα έργα αυτά λοιπόν, είναι ανταποδοτικά για την τοπική κοινωνία, η οποία διακρίνεται για την εργατικότητα και το υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης και κοινωνικής συνοχής.

Ευχαριστούμε δημόσια τον Περιφερειάρχη κο Πέτρο Τατούλη, τον πρώην και νυν Δήμαρχο κ.Ιωάννη Μαρνέρη και κ.Χαράλαμπο Λυσίκατο για την εμπιστοσύνη στην Εταιρεία μας και όλους όσους συνεργαστήκαμε για την επίτευξη των παραπάνω στόχων και καλωσορίζουμε με τη σειρά μας τον νέο Πρόεδρο του Δ.Σ. του Φορέα Διαχείρισης Όρους Πάρνωνα – Υγρότοπου Μουστού, κο Μήλιο Δημήτρη, στον κοινό σκοπό μας.

Για την Αναπτυξιακή Πάρνωνα Α.Ε.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας

Μαρίνης Μπερέτσος

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.