Μία ακόμη δωρεά στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Μία ακόμη δωρεά στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Ιούλιος 09, 2018 - 14:02
1 σχόλια

Μία νέα δωρεά δέχτηκε το Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης "Η Ευαγγελίστρια", αυτή τη φορά ενός τροχήλατου αμαξιδίου μεταφοράς ασθενών.

Με αίτησή τoυ ο κ.Φιλιππόπουλος Σαράντης ζήτησε την έγκριση του Δ.Σ. του Νοσοκομείου για τη δωρεά ενός τροχήλατου αμαξιδίου μεταφοράς ασθενών (ελαφρώς μεταχειρισμένο), στην ορθοπεδική κλινική, ως ευγνωμοσύνη για τις υπηρεσίες που του προσέφεραν στη διάρκεια της τελευταίας νοσηλείας του, ως φιλοξενούμενος ασθενής της Χειρουργικής Κλινικής.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου αποφάσισε ομόφωνα και αποδέχεται τη δωρεά ενός (1) τροχήλατου αμαξιδίου μεταφοράς ασθενών (ελαφρώς μεταχειρισμένο), από τον κ. Σαράντη Φιλιππόπουλο, για την Ορθοπεδική Κλινική του Νοσοκομείου.

Παραγγέλλει όπως αποσταλεί ευχαριστήρια επιστολή στον κ. Σαράντη Φιλιππόπουλο και το δωρηθέν είδος να καταχωρηθεί στο πληροφοριακό σύστημα του Νοσοκομείου.

Ορίζει την παρακάτω Επιτροπή Παραλαβής:
1. κ. Παναγιώτα Κωτσιοπούλου, Προϊσταμένη Ορθοπεδικής Κλινικής.
2. κ. Βαρβάρα Ντόκου, ΤΕ Νοσηλευτικής
3. κ. Παναγιώτα Νικολοπούλου, Ε Βοηθών Νοσηλευτικής

 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.