Μια αγκαλιά για τον Ανδρόγεω Σαμψάκη (pics,vid)

Μια αγκαλιά για τον Ανδρόγεω Σαμψάκη (pics,vid)

Απρίλιος 15, 2018 - 14:37
0 σχόλια

Φιλανθρωπικό φιλικό για ιερό σκοπό στο Δημοτικό Γήπεδο Φιλικών

Ένας ιδιαίτερος φιλικός φιλανθρωπικός αγώνας παλαιμάχων με κοινωνικό χαρακτήρα και πρόσημο αλληλεγγύης πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 15 Απριλίου στο Δημοτικό γήπεδο Φιλικών στην Τρίπολη.

Η Ομάδα επίλεκτων παλαίμαχων ποδοσφαιριστών από τον ΑΓΩ Ανάκτηση φιλοξένησε την ομάδα Σταθερών Συγκοινωνιών Αθήνας με σκοπό τη οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του διεθνή αθλητή των καταδύσεων Ανδρόγεω Σαμψάκη, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά τον περασμένο Σεπτέμβριο και βρίσκεται στο αναπηρικό καροτσάκι δίνοντας τον δικό του μεγάλο αγώνα για την αποκατάστασή του σε κέντρο αποκατάστασης στην Τρίπολη. 

Το παρών στο Δημοτικό γήπεδο Φιλικών έδωσε και ο Ανδρόγεως Σαμψάκης με την οικογένεια του για να παρακολουθήσουν την φιλική αυτή αναμέτρηση και βέβαια για να ευχαριστήσουν και να γνωρίσουν από κοντά τους διοργανωτές αυτής της εξαιρετικής κοινωνικής πράξης.

Το φανέλα και το σορτσάκι φόρεσαν παλιές δόξες των Αρκαδικών αλλά και ευρύτερα των Ελληνικών γηπέδων όπως οι Θανάσης Καλοπίσης, Δημήτρης Αλέμης, Κώστας Καλογιαννίδης, Σωτήρης Μπέλτσος, Νόνι Λίμα (με την ομάδα της Αθήνας) και πολλοί ακόμα παλιοί ποδοσφαιριστές.

Στις όμορφες στιγμές του φιλικού είναι και η συνάντηση του Πολ Χατζόπουλου με τον Νόνι Λίμα που γνωρίζονται πολύ καλά μιας και ήταν συμπαίχτες με τον Πανιώνιο στα μέσα της δεκαετίας του 80’ με τις φωτογραφίες ανάμεσα στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να έχουν την τιμητική τους.

Ο Ανδρόγεως Σαμψάκης με την εμφάνιση του στο Δημοτικό γήπεδο Φιλικών έγινε δεκτός με χειροκροτήματα ενώ του προσφέρθηκαν αναμνηστικά λάβαρα από τις δύο ομάδες παλαιμάχων.

Στις κάμερες των τοπικών ΜΜΕ μίλησαν ο Δημήτρης Παπαθανασίου εκ μέρους του ΑΓΩ Ανάκτηση και ο Σταμάτης Δάφνης από πλευράς της ομάδας Σταθερών Συγκοινωνιών Αθήνας τονίζοντας όλοι όσοι αγωνίστηκαν θέλουν να προσφέρουν ένα χαμόγελο σε αυτό το παιδί με την ευχή γρήγορα να γίνει και πάλι καλάκαλά ο νεαρός αθλητής.

Video: 

Arcadia Portal.gr Φιλανθρωπικό φιλικό για ιερό σκοπό στην Τρίπολη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.