Μέτρα της Τροχαίας για το πανηγύρι της Τεγέας

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Μέτρα της Τροχαίας για το πανηγύρι της Τεγέας

Αύγουστος 12, 2017 - 12:18
1 σχόλια

Η αστυνομική διεύθυνση Αρκαδίας καθορίζει το τμήμα της Επαρχιακής  οδού Τρίπολης - Άστρους, από την συμβολή της με την οδό που οδηγεί προς Επισκοπή, μέχρι την είσοδο της στην Τ. Κ. Σταδίου του Δήμου Τρίπολης  (ψυγεία Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Αρκαδίας), ως οδό μιας κατεύθυνσης (μονόδρομο), με κατεύθυνση προς Άστρος για όλα τα οχήματα, εξαιρουμένων των Αστικών Λεωφορείων και των Δ. Χ. Ε.  αυτ/των,  η κυκλοφορία των οποίων στο παραπάνω τμήμα παραμένει διπλής κατεύθυνσης, προς καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, καθώς επίσης και των οχημάτων της  Άμεσης Επέμβασης (ΕΛ.ΑΣ., της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και Ασθενοφόρα). 

 

Α Ρ Θ Ρ Ο  2ο

- Απαγορεύουμε την διέλευση φορτηγών αυτοκινήτων μικτού βάρους άνω των  3,5 τόνων, στο τμήμα της Επ. οδού Τρίπολης – Άστρους και ειδικότερα από τη συμβολή της με την Ε. Ο. Τρίπολης – Σπάρτης, μέχρι την είσοδο της στην Τ. Κ. Σταδίου (Ψυγεία Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Αρκαδίας).

 

- Απαγορεύουμε τη διέλευση όλων των οχημάτων, με εξαίρεση τα οχήματα άμεσης επέμβασης (ΕΛ. ΑΣ – Π.Υ.  και Ασθενοφόρα) στις κατωτέρω οδούς:

α. Στο τμήμα της  οδού Βασιλακοπούλου, από την είσοδο της ΈκθεσηςΤεγεατικού Συνδέσμου, προς το χώρο της Εμποροπανήγυρης.

β. Στο τμήμα της δημοτικής οδού από το Τουριστικό Περίπτερο (Βρούβα), μέχρι τη συμβολή της με την Επ. οδό Τρίπολης - Άστρους.

                                                                      Α Ρ Θ ΡΟ  3ο

    Απαγορεύουμε την στάθμευση παντός είδους οχήματος:

α) Στο τμήμα της Επαρχιακής οδού Τρίπολης – Αγ. Σώστη – Άστρους,  από τη Χ/Θ  6,000  μέχρι τη Χ/Θ  9,000 και στις δύο πλευρές αυτού.

β) Στο τμήμα της οδού, από τον Ιερό Ναό Αγ. Χαραλάμπους Σταδίου μέχρι το Τουριστικό Περίπτερο και στις δύο πλευρές αυτού.

γ) Στο τμήμα της Επ.οδού Π. Επισκοπής – Αλέας, από Τουριστικό Περίπτερο μέχρι τη διασταύρωσή της με τη δημοτική οδό Σταδίου – Επισκοπής και στις δύο πλευρές αυτού.

δ) Στο τμήμα της οδού Βασιλακοπούλου, από τη συμβολή της με την οδό Επισκοπής μέχρι την είσοδο της Εκθέσεως του Τεγεατικού Συνδέσμουκαι στις δύο πλευρές αυτού.

            ε) Στο τμήμα δημοτικής οδού Επισκοπής, από τη συμβολή της με την Επ. οδό Τρίπολης – Άστρους, μέχρι την επαρχιακή οδό Επισκοπής- Αλέαςκαι στις δύο πλευρές αυτού.

         στ) Στο τμήμα της επαρχιακής οδού Επισκοπής - ΄Ακρας και σε απόσταση ενός (1) χιλιομέτρου, από την συμβολή της με την Επ. οδό Τρίπολης – Άστρους (Μύλος) και στις δύο πλευρές αυτού.

 

Α Ρ Θ Ρ Ο  4ο

- Η Απόφαση αυτή ισχύει για το χρονικό διάστημα από 14-8-2017μέχρι και 21-8-2017, αφού προηγούμενα δημοσιευθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 109 του Ν. 2696/99 (Κ.Ο.Κ) και τοποθετηθούν οι σχετικές πινακίδες σήμανσης.

-Κατά την διάρκεια ισχύος της παρούσας, τα κινούμενα από το Στάδιο προς Τρίπολη οχήματα και αντιστρόφως, θα κατευθύνονται μέσω των Τ. Κ. Αλέας – Κερασίτσας του Δήμου Τρίπολης.

 

Α Ρ Θ Ρ Ο  5ο

Οι παραβάτες της παρούσας, η εκτέλεση της οποίας ανατίθεται στους Αστυνομικούς, διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.-


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Δυστυχώς η μονοδρόμηση του δρόμου παραβιάζεται, έρχονται δηλαδή οχήματα από το Άστρος για Τρίπολη, μέσα από το πανηγύρι, δημιουργώντας πρόβλημα μεγάλο στην κυκλοφορία, μπλοκάρισμα και κανείς μα κανείς δεν κάνει τίποτα. όλα για τον τύπο είναι.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.