Μέτρα για τη βελτίωση λειτουργίας της λαϊκής αγοράς Μεγαλόπολης

Μέτρα για τη βελτίωση λειτουργίας της λαϊκής αγοράς Μεγαλόπολης

Νοέμβριος 20, 2019 - 19:02
0 σχόλια

Ο Δήμος Μεγαλόπολης, προκειμένου να βελτιωθεί η λειτουργία της Λαϊκής Αγοράς Μεγαλόπολης, προς όφελος τόσο των καταναλωτών όσο και των εμπόρων-παραγωγών, προχώρησε στη λήψη συγκεκριμένων μέτρων, που είναι αναγκαίο να τηρηθούν πιστά από όλους.

Συγκεκριμένα, με την αρίθ. 890/14-11-2019 Απόφαση Δημάρχου, ορίστηκε ότι κάθε Παρασκευή, όπου διενεργείται η εβδομαδιαία Λαϊκή Αγορά, καθώς και οποιαδήποτε άλλη ημέρα του χρόνου, που μεταφέρεται η διενέργεια της Λαϊκής Αγοράς για εορταστικούς ή άλλους λόγους (έπειτα από σχετική ενημέρωση):

 Δε θα επιτρέπεται η στάση ή/και στάθμευση οχημάτων επί του πεζοδρομίου, μπροστά από την είσοδο του χώρου της Λαϊκής Αγοράς, από τις 06:30 έως και τις 13:30. (Στο Σχέδιο 1 σημειώνεται με κίτρινη γραμμή)

 

Δε θα επιτρέπεται η στάθμευση των επαγγελματικών οχημάτων των εμπόρων-παραγωγών, από τις 06:30 έως τις 13:30:

 

Στο τμήμα της οδού Ανδριοπούλου, μεταξύ των οδών Αγίου Κωνσταντίνου και Λ. Ζέρβα,
Στο τμήμα της οδού Αγίου Κωνσταντίνου, από τη συμβολή της με την οδό Ανδριοπούλου έως και το πέρας της παιδικής χαράς και
Στο τμήμα της οδού Λ. Ζέρβα, από τη συμβολή της με την οδό Παπαϊωάννου έως και το πέρας της πλατείας Πολυβίου.

 

Ακολουθούν τα σχετικά Σχέδια.

 

 

                                                                                                            ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.