Μεταξία Κουρμπέλη: Η πρώτη σε βαθμολογία στις πανελλαδικές στα σχολεία του Άστρους (vid)

Μεταξία Κουρμπέλη: Η πρώτη σε βαθμολογία στις πανελλαδικές στα σχολεία του Άστρους (vid)

Ιούλιος 09, 2018 - 14:20
0 σχόλια

Η πρώτη σε βαθμολογία και συγκέντρωση μορίων μίλησε στην κάμερα του Astros News και τον Κώστα Λέγκουρδα.

Η Μεταξία Κουρμπέλη, μίλησε για όλη την προετοιμασία της για τις πανελλαδικές εξετάσεις, για τις ώρες που αφιέρωνε στα μαθήματά της καθημερινά, για πράγματα που στερήθηκε για να καταφέρει να συγκεντρώσει αρκετά πάνω από 18.000 μόρια και για τις σχολές που θέλει να πετύχει.

Δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τους καθηγητές, του Λυκείου, του Γυμνασίου και των ιδιαίτερων μαθημάτων, που στήριξαν την προσπάθειά της. Το μεγαλύτερο ευχαριστώ απευθύνεται στην οικογένειά της για την στήριξη που είχε.

Μας μιλάει για τις στιγμές που φοβήθηκε ότι δεν θα καταφέρει τον στόχο της, ενώ τονίζει τις στιγμές που θα της λείψουν από τα μαθητικά χρόνια με κυριότερη την κατάκτηση του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου με την αντίστοιχη γυναικεία ομάδα του σχολείου.

Ενώ τέλος, δίνει την δική της συμβουλή στις επόμενες γενιές, ώστε να έχουν αντίστοιχες επιδόσεις στις πανελλαδικές εξετάσεις με τις οποίες όμως διαφωνεί στην ύπαρξη και στον τρόπο διεξαγωγής τους.

Από το AstrosNews.gr

Ειδήσεις: 
Video: 

Μεταξία Κουρμπέλη, η πρώτη σε βαθμολογία πανελληνίων στα σχολεία του Άστρους 2018


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.