Μεταναστευτικό: Ο ΣΥΡΙΖΑ καλωσορίζει τον κ. Μητσοτάκη στην πραγματικότητα

Μεταναστευτικό: Ο ΣΥΡΙΖΑ καλωσορίζει τον κ. Μητσοτάκη στην πραγματικότητα

Νοέμβριος 19, 2019 - 10:14
0 σχόλια

Σύμφωνα με τον Τύπο που επικαλείται πηγές από την Κουμουνδούρου, στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχολιάζουν σκωπτικά τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους περιφερειάρχες -αλλά και πριν από μία εβδομάδα στους βουλευτές της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας- να βάλουν πλάτη ώστε να αντιμετωπιστεί το προσφυγικό - μεταναστευτικό το οποίο, όπως αποδεικνύεται, είναι πολύ πιο δύσκολο να μπει σε μια σειρά από όσο διατεινόταν προεκλογικά τόσο ο κ. Μητσοτάκης όσο και οι υποψήφιοι βουλευτές.

«Μαθαίνουμε ότι ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε αλληλεγγύη, μετά από τους βουλευτές του, και από τους περιφερειάρχες της ΝΔ για τη διαχείριση της προσφυγικής και μεταναστευτικής κρίσης. Δεν είναι οι ίδιοι που προεκλογικά μαζί με τον κ. Μητσοτάκη έκαναν ανένδοτο κατά του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως η μετεγκατάσταση προσφύγων από τα νησιά δεν είναι λύση», ρωτά ο ΣΥΡΙΖΑ, για να σχολιάσει ότι «για πολλοστή φορά, παρά την εγκληματική καθυστέρηση που οδήγησε την κατάσταση στο προσφυγικό στο σημερινό μπάχαλο, καλωσορίζουμε τον κ. Μητσοτάκη και τη ΝΔ στην πραγματικότητα».


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.