Μεταναστευτικό: Άμεση στήριξη του ΥΠΕΣ σε Δήμους και Περιφέρειες

Μεταναστευτικό: Άμεση στήριξη του ΥΠΕΣ σε Δήμους και Περιφέρειες

Οκτώβριος 03, 2019 - 20:01
0 σχόλια

Σύσκεψη για το μεταναστευτικό, υπό τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου 2019, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι Υπουργοί Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Επικρατείας κ. Γιώργος Γεραπετρίτης, ο Γενικός Γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Πάτροκλος Γεωργιάδης και ο Ειδικός Γραμματέας Υποδοχής κ. Μάνος Λογοθέτης.

Στη σύσκεψη συζητήθηκε το ζήτημα της αποσυμφόρησης των νησιών και της οργάνωσης των χώρων υποδοχής. Στο πλαίσιο αυτό αποφασίστηκε η άμεση εμπλοκή του Υπουργείου Εσωτερικών για τη στήριξη των Δήμων και των Περιφερειών που θα συνδράμουν στην αντιμετώπιση του προβλήματος.

Αποφασίστηκε, επίσης, ότι τη δημόσια επικοινωνία για το μεταναστευτικό αναλαμβάνει ο Ειδικός Γραμματέας Υποδοχής κ. Μάνος Λογοθέτης.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.