Μετάλλια και συμμετοχές σε τελικούς για τους αθλητές του Γ.Σ. Αρκαδίας

Μετάλλια και συμμετοχές σε τελικούς για τους αθλητές του Γ.Σ. Αρκαδίας

Ιούλιος 28, 2015 - 19:48
0 σχόλια

Με σημαντικές επιτυχίες από τους αθλητές και τις αθλήτριες μας ολοκληρώθηκαν τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα για το 2015.

Το Σαββατοκύριακο 25,26/7/2015 πραγματοποιήθηκε στο Ο.Α.Κ.Α. το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών γυναικών και νέων ανδρών γυναικών όπου όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες του Γ.Σ. Αρκαδίας προσπάθησαν για το καλύτερο με τελικό απολογισμό τρία μετάλλια και αρκετές συμμετοχές σε τελικούς.

Ο Ιάσονας Θανόπουλος ύστερα από μια δύσκολη χρονιά το 2014 επανήλθε στις επιτυχίες και κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στην δισκοβολία των νέων, και το χάλκινο μετάλλιο στην δισκοβολία των ανδρών με νέο ατομικό ρεκόρ 51,02 μ.

Η Βασιλική Κουτσουμπού κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα σε μήκος Νέων γυναικών και κατετάγη 4η στην κατηγορία των γυναικών με επίδοση 5,98 μ. κλείνοντας  με τον καλύτερο τρόπο μια επιτυχημένη χρονιά στην οποία είχε άλματα πάνω από 6,00 μ. (6,09 μ. καλύτερη φετινή επίδοση και ατομικό ρεκόρ.)

Την 4η θέση κατέλαβε και ο Βασίλης Σιάκουλης στη σφυροβολία των ανδρών με βολή στα 62,70 μ.

6η θέση για τον Ηλία  Σουγλάκο στην σφαιροβολία των Νέων με βολή στα 14,41 μ. και επίσης 6η θέση από τον Μενσούρ Σέχου με 10’12’’67 στα 3.000 μ. στιπλ.

Πολύ καλή εμφάνιση και από την Βάλια Τελά  στο άλμα επί κοντώ γυναικών όπου με 3,80 μ. ισοφάρισε το ατομικό της ρεκόρ και κατέλαβε την 7η θέση στον τελικό του αγωνίσματος.Στον τελικό προκρίθηκαν επίσης με 3,40 μ. από τον πρωινο προκριματικό και οι Άντζελα Τελά και Νεράιντα Γκοτζάι όπου όμως πραγματοποίησαν τρεις άκυρες προσπάθειες στα 3,40 μ.

Η Μαριλένα Κοιντόση  με 3,00 μ. κατέλαβε την 10η θέση στο άλμα επί κοντώ Νέων γυναικών.

Ο Βαγγέλης Έξαρχος με επίδοση 15,39 στα 100 εμπόδια κατέλαβε την 5η θέση στους Νέους πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση.

Η Αγγελική Λυμπεροπούλου κατέλαβε την 16η θέση στον προκριματικό του Τριπλούν γυναικών με επίδοση 11,62 μ.

Ο Γ. Σ. Αρκαδίας συγχαίρει όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες για την προσπάθεια τους καθώς επίσης και τους προπονητές τους Παπαδόπουλο Χρήστο, Σιούντρη Αθανάσιο, Παπαδημητρίου Αλέξανδρο,  Σάκη Ρουσάκη , Σπύρο Τριανταφυλλόπουλο  Παναγιώτη Ζαρμπαλά, και Ανδρέα Τσώνη.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.