Μεταγραφική κινητικότητα στο παρά ένα στον Πανθυρεατικό

Μεταγραφική κινητικότητα στο παρά ένα στον Πανθυρεατικό

Οκτώβριος 31, 2018 - 11:18
0 σχόλια

Κινητικότητα και εν αναμονή εξελίξεων στον Πανθυρεατικό αναφορικά με τα μεταγραφικά του καθώς λίγες ώρες πριν το τέλος της προθεσμίας (Τετάρτη 31 Οκτωβρίου) των μεταγραφών επιχειρεί να ενισχύσει το ρόστερ του με νέες προσθήκες.

Οι πληροφορίες του AstrosNews.gr από το κιτρινόμαυρο στρατόπεδο των πρωταθλητών θέλουν τον Πανθυρεατικό να βρίσκεται πολύ κοντά στην υλοποίηση κάποιων νέων μεταγραφικών αποκτημάτων σε θέσεις όπου έχουν διαπιστωθεί κενά με στόχο να δώσουν επιπλέον λύσεις και επιλογές για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Δημήτρη Βουτσινά αναμένεται να συνδυαστεί όπως όλα δείχνουν και με μεταγραφές με τον Πανθυρεατικό λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία να δουλεύει και σε αυτό το κομμάτι δίνοντας ουσιαστικά μάχη με τον χρόνο.

Από και πέρα η ομάδα του Άστρους προετοιμάζεται για το Κυριακάτικο ντέρμπι με την πρωτοπόρο ΑΕΚ στην Τρίπολη για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας θέλοντας να κάνει το δικό της restart στην νέα σελίδα που άνοιξε στο ντεμπούτο του Δημήτρη Βουτσινά στην τεχνική της ηγεσία.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.