Μεταγραφική ενίσχυση πριν τον Αστέρα για την ΑΕΛ

Μεταγραφική ενίσχυση πριν τον Αστέρα για την ΑΕΛ

Αύγουστος 24, 2017 - 11:34
0 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενείται την Δευτέρα (27/8, 21:30) στο AEL F.C. Arena από την Λάρισα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League με τους βυσσινή να ενισχύονται μεταγραφικά σε άμυνα και επίθεση.

Ο Σέρβος εξτρέμ, Σίνισα Μπάμπιτς και ο συμπατριώτης του κεντρικός αμυντικός Μάρκο Γιοβάνοβιτς βρίσκονται μια ανάσα από την ολοκλήρωση της συμφωνίας τους και της μεταγραφής τους στην ΑΕΛ.

Οι δύο Σέρβοι αναμένονται τις επόμενες ώρες στην Λάρισα για να περάσουν από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια να υπογράψουν το νέο τους συμβόλαιο και να ανακοινωθούν από την ΑΕΛ.

Η Θεσσαλική ομάδα πάντως δεν σταματά εδώ αφού παράλληλα με την απόκτηση των Σέρβων Μπάμπιτς και Γιοβάνοβιτς την βυσσινή φανέλα προβάρει και ο Τάσος Λαγός ο οποίος αναμένεται και αυτός στην Λάρισα για να περάσει από ιατρικά τεστ.

Έτσι η ΑΕΛ δίνει μάχη και με τον χρόνο ενόψει Αστέρα Τρίπολης ενώ ερωτηματικό είναι εφόσον ολοκληρωθούν οι τρεις αυτές μεταγραφές εάν βρίσκονται σε θέση να είναι έτοιμοι για την αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.