Μεταγραφική ενίσχυση με Φράνκο Κοκονόζι η ΑΕΚ Τρίπολης

Μεταγραφική ενίσχυση με Φράνκο Κοκονόζι η ΑΕΚ Τρίπολης

Οκτώβριος 11, 2019 - 17:11
1 σχόλια

Μετά τον Χρήστο Κατσικαδά η ΑΕΚ Τρίπολης ντύνει στα κιτρινόμαυρα και τον Φράνκο Κοκονόζι ο οποίος  αναμένεται να καλύψει μεσοεπιθετικά κενά που έχουν διαπιστωθεί (βλέπε απουσία λόγω του τραυματισμού Κολιόπουλου) για την συνέχεια του πρωταθλήματος του 6ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Ο Φράνκο Κοκονόζι έχει καταγωγή από την Αλβανία, είναι 21 ετών και έχει εμπειρία από Εθνικές κατηγορίες της χώρας μας καθώς στο παρελθόν έχει περάσει από Πιερικό, Ατρόμητο Κατερίνης και Κιλκίς με την ΑΕΚ Τρίπολης να γίνεται ο νέος σταθμός της καριέρας του.

Μάλιστα ο Φράνκο Κοκονόζι είναι στην Αρκαδική πρωτεύουσα όπου και έχει ενσωματωθεί στις προπονήσεις του δικεφάλου της Τρίπολης όπως και ο Χρήστος Κατσικαδάς αφήνοντας μάλιστα καλές εντυπώσεις και δείχνοντας έτοιμος να βοηθήσει άμεσα την νέ του ομάδα.

Τέλος, η ΑΕΚ Τρίπολης συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει της εκτός έδρας  της αναμέτρησης της τέταρτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 6ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας με την Κόρινθο 2006 την Κυριακή (13/10, 16:00).

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.