Μεταγραφική ενίσχυση για τον Αρκαδικό

Μεταγραφική ενίσχυση για τον Αρκαδικό

Οκτώβριος 26, 2015 - 21:21
0 σχόλια

Ο Αρκαδικός μπορεί να γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League ωστόσο τα νέα για την ομάδα της Τρίπολης βγήκαν αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ο ΣΕΦΑ ουσιαστικά αγωνίστηκε  χωρίς δύο ξένους στον αγώνα με τον Ολυμπιακό  με τον Σαντέ αρχικά να μπαίνει ελάχιστα στο παρκέ λόγο ενός προβλήματος που αντιμετωπίζει και όπως έγινε αντιληπτό χωρίς τον Μπούκερ ο οποίος δεν ήταν στο γήπεδο με τον Αμερικανό γκάρντ να αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν από την ομάδα της Τρίπολης καθώς δεν μπόρεσε να δείξει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά για τα οποία και αποκτήθηκε.

Έτσι λοιπόν ο Αρκαδικός βρίσκεται ένα βήμα πριν από την ολοκλήρωση δύο μεταγραφών που έχουν να κάνουν με τις θέσεις των guard και των ψηλών με στόχο να ενισχύσουν το υπάρχον ρόστερ και να δώσουν άμεσες βοήθειες σε θέσεις οι στις οποίες και είχε διαγνωστεί πρόβλημα.

Άρα η μία μεταγραφή θα είναι σέντερ και αναφορικά με τον «κοντό» που ψάχνει ο Αρκαδικός η κυάνολευκοι σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με αμερικανό play maker με εμπειρία από το Ευρωπαϊκό μπάσκετ και πιο συγκεκριμένα από το Γαλλικό πρωτάθλημα απομένοντας τα τυπικά και σε αυτή την περίπτωση για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.