Μεταγραφική έκπληξη με Τόνι Χαλίλι ο Ολυμπιακός Λεωνιδίου

Μεταγραφική έκπληξη με Τόνι Χαλίλι ο Ολυμπιακός Λεωνιδίου

Ιανουάριος 16, 2020 - 11:39
3 σχόλια

Την τρίτη της μεταγραφική κίνηση φαίνεται πως έχει βάλει εμπρός και βρίσκεται προς την ολοκλήρωση της η ομάδα του Ολυμπιακού Λεωνιδίου η οποία ήρθε σε συμφωνία με τον Αλβανό μεσοεπιθετικό Τόνι Χαλίλι.

Ο Τόνι Χαλίλι είναι γνωστός στην πόλη του Λεωνιδίου από το περσινό πέρασμα του από την πρωτευούσα της Νότιας Κυνουρίας με την φανέλα του ΑΣΛ και πλέον επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια αυτή την φορά για τον συμπολίτη Ολυμπιακό.

Κάπως έτσι λοιπόν οι ερυθρόλευκοι πραγματοποιούν μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση με έναν ποδοσφαιριστή με δεδομένη ποιότητα που γνωρίζει τα του Αρκαδικού ποδοσφαίρου από το πρώτο του πέρασμα πριν από έναν χρόνο.

Από κει πέρα ο Ολυμπιακός Λεωνιδίου εκτός του Τόνι Χαλίλι είναι σε επαφές και με έναν ακόμα ποδοσφαιριστή ενώ η ομάδα προετοιμάζεται για το ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής της Α' Αρκαδίας με τον Ερμή στην Μελιγού το Σάββατο (18/1, 15:00).

Από: leonidion.gr

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.