Μεταγραφική έκπληξη με Γιάννη Καλογερή από τον Ολυμπιακό Λεωνιδίου

Μεταγραφική έκπληξη με Γιάννη Καλογερή από τον Ολυμπιακό Λεωνιδίου

Οκτώβριος 19, 2019 - 14:17
0 σχόλια

Ο Ολυμπιακός Λεωνιδίου φαίνεται πως κράταγε το καλύτερο για το τέλος πραγματοποιώντας μεταγραφική έκπληξη, μιας και ήρθε σε συμφωνία με τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό Γιάννη Καλογέρη.

Ο 36χρονος άσος με την μακρά πορεία στα Αθηναϊκά γήπεδα, αλλά και σε αυτά των Εθνικών κατηγοριών, θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό Λεωνιδίου και το πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας.

Ο Γιάννης Καλογερής αγωνίζονταν στον Ερμή Κορυδαλλού με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο και το πρωτάθλημα Πειραιά ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από ομάδες όπως οι Φωστήρας, Χαλκηδόνα, Νέα Ιωνία, ΠΑΟ Ρουφ, Γλυφάδα, Πανναξιακός, Ρούβας, Άγιος Ιερόθεος, Αιγάλεω, Μανδραικός, Άγιοι Ανάργυροι και Α.Ε. Πελλάνας έχοντας μάλιστα κατακτήσει 6 συνεχόμενα πρωταθλήματα και νταμπλ με ΠΑΟ Ρουφ και Γλυφάδα.

Ο Ολυμπιακός Λεωνιδίου βάζει κατά κάποιο τρόπο το κερασάκι στην μεταγραφική του τούρτα με την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή με μια μεγάλη και ξεχωριστή καριέρα, με στόχο να δυναμώσει την αμυντική του γραμμή με την παρουσία του.

Από: leonidion.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.