Μεταγραφικές «σειρήνες» για τον Μάριο Γεωργόπουλο

Μεταγραφικές «σειρήνες» για τον Μάριο Γεωργόπουλο

Μάιος 09, 2019 - 23:06
0 σχόλια

Η εξαιρετική χρονιά του Μάριου Γεωργόπουλου με τον Παναρκαδικό στον 8ο όμιλο της Γ' Εθνικής κατηγορίας φαίνεται πως δεν περνάει απαρατήρητη με τις μεταγραφικές σειρήνες να ηχούν στα αυτιά του.

Ο Μάριος Γεωργόπουλος που ήταν ο πρώτος σκόρερ του Παναρκαδικού βρίσκεται στην λίστα ομάδων μεγαλύτερων κατηγοριών και όλα συνηγορούν πως το εφετινό καλοκαίρι θα είναι ιδιαίτερα θερμό για τον νεαρό επιθετικό.

Ο Άρης από την Super League του Σάββα Παντελίδη έχει βολιδοσκοπήσει τον Αρκά φορ ενώ και η Παναχαϊκή του Σάκη Τσιώλη φαίνεται σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αχαΐα να έχει στα υπόψιν της τον Μάριο Γεωργόπουλο.

Η προοπτική ως μια επένδυση για το μέλλον αποτελεί ένα από ισχυρά κίνητρα για να τσεκάρει μια ομάδα των Μάριο Γεωργόπουλο ο οποίος είναι έτοιμος να κάνει εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες το βήμα παραπάνω στην καριέρα του.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.