Μεταγραφικές εκπλήξεις και ανανεώσεις από τον Ολυμπιακό Λεωνιδίου

Μεταγραφικές εκπλήξεις και ανανεώσεις από τον Ολυμπιακό Λεωνιδίου

Αύγουστος 31, 2019 - 08:54
2 σχόλια
Σε πλήρη εφαρμογή και εξέλιξη είναι ο μετεγγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού με την ομάδα του Λεωνιδίου να προσθέτει νέες πινελιές στο ρόστερ της κάνοντας παράλληλα και σημαντικές ανανεώσεις βασικών συντελεστών της περσινής χρονιάς.
 
Στόχος των ερυθρόλευκων να δημιουργηθεί και πάλι μια ανταγωνιστική ομάδα που θα μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις αλλά και στην προκλήσεις της νέας αγωνιστικής σεζόν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Αρκαδίας.
 
Πιο συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός Λεωνιδίου πραγματοποίησε μεταγραφική έκπληξη με την απόκτηση του 31χρονου επιθετικού Χρήστου Αγγελόπουλου ο οποίος έχει μακρά ποδοσφαιρική διαδρομή στις Εθνικές κατηγορίες όντας και διεθνής με την Εθνική Νέων το 2006.
 
Ο Χρήστος Αγγελόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του στο Χαϊδάρι όπου και αγωνίστηκε για 4 χρόνια σε Β', Γ' και Δ' Εθνική και στην συνέχεια έπαιξε στον Κεραυνό Κερατέας για δύο χρόνια σε Γ' και Δ' Εθνική για να ακολουθήσει η ΑΕ Κω, ο Ιάλυσος και ο Ηρακλής Μαριτσών Ρόδου.
 Χρήστος Αγγελόπουλος - Μάριος Καττής
Εκτός από τον Χρήστο Αγγελόπουλο ο Ολυμπιακός έκανε δικό του και τον Μάριο Καττή επενδύοντας στο μέλλον με την μεταγραφή αυτή με τον νεαρό ταλαντούχο άσο να προέρχεται από το Λεωνίδιο.
 
Επίσης αξίζει να σημειωθεί πως την φανέλα του Ολυμπιακού Λεωνιδίου θα συνεχίσουν να φορούν και την νέα αγωνιστική σεζόν οι Χρήστος Μηλιώνης και Τριαντάφυλλος Κωνσταντάς που ανανέωσαν την συνεργασία τους με την ομάδα της Νότιας Κυνουρίας.

 

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες του Leonidion.gr οι μεταγραφές δεν έχουν ολοκληρωθεί για τον Ολυμπιακό, καθώς η ομάδα βρίσκεται κοντά σε μία ακόμα μεταγραφή που θα κάνει αίσθηση.

Από: leonidion.gr

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Φέτος μετά από χρόνια το Λεωνίδιο θα μείνει πίσω από τον Ολυμπιακό Λεωνιδίου

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.