Μεταγραφές, παρουσιάσεις και Αστεριανά χαμόγελα (pics,vid)

Μεταγραφές, παρουσιάσεις και Αστεριανά χαμόγελα (pics,vid)

Δεκέμβριος 29, 2016 - 20:01
2 σχόλια

Μποροβήλος: Περιμένουμε κι άλλα μεταγραφικά δώρα από τον Άγιο Βασίλη

Ο Αστέρας Τρίπολης πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης 29 Δεκεμβρίου στο κατάστημα Star Store την παρουσίαση των δύο νέων μεταγραφικών του αποκτημάτων (Σελίν-Μανιάς) δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους φίλους του να γνωρίσουν και να φωτογραφηθούν με τα ινδάλματα τους λίγες μόνο ημέρες πριν από την πρωτοχρονιά.

Εκτός από τους Γεβγέν Σελίν και Μιχάλη Μανιά στο Star Store βρέθηκαν και οι Αντόνιο Ντοναρούμα και Σταύρος Τσουκαλάς μοιράζοντας αυτόγραφα και φωτογραφίες στους φιλάθλους που κατέκλεισαν τον χώρο σε μία ιδιαίτερα όμορφη και ζεστή εκδήλωση.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα φώτα έπεσαν στα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα όπου είχαν την πρώτη γνωριμία τους με τους φιλάθλους του Αστέρα Τρίπολης και έδειξαν να απολαμβάνουν την αγάπη του κόσμου από το πρώτο τους καλωσόρισμα.

Εκτός των ποδοσφαιριστών το παρών έδωσαν και μέλη της διοίκησης της Αρκαδικής ΠΑΕ με τον πρόεδρο του Αστέρα Τρίπολης κ. Γιώργο Μποροβήλο να βγάζει την είδηση για μεταγραφική συνέχεια τις επόμενες με τους κιτρινπομπλέ να περιμένουν και αυτοί τα δώρα του από τον Άγιο Βασίλη όπως χαρακτηριστικά είπε έτσι ώστε να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και να παρουσιαστεί έτοιμη στον δεύτερο γύρο ενώ έδωσε και τις ευχές του για την πρωτοχρονιά και το νέο έτος.

Ο κ. Γιώργος Μποροβήλος κατά την παρουσίαση του Μιχάλη Μανιά ευχήθηκε στον Έλληνα επιθετικό πολλά γκολ και να βγει πρώτος σκόρερ ενώ στον Ουκρανό αμυντικό Γεβγέν Σελίν ευχήθηκε κάθε επιτυχία.

Ο Μιχάλης Μανιάς θα φορά την φανέλα με τον αριθμό 11 ενώ ο Γεβγέν Σελίν την φανέλα με τον αριθμό 33.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Μεταγραφές, παρουσιάσεις και Αστεριανά χαμόγελα


2 Σχόλια

Ότι και να λέτε ο κόσμος έχει καταλάβει πολλ'ά πράγματα.Μη κάνετε λοιπόν απέλπιδες προσπάθειες.Να χρυσώσετε το χάπι.

Πες τα ρε φίλε να τα κατάλαβουμε και εμείς ποια πράγματα είναι αυτά που κατάλαβες εσυ Φωστήρα Δυο παίκτες παρουσίασαν νέους τόσο κακό είναι για σένα που καταλαβαίνεις πολλά η δεν πρέπει να τους παρουσιάσουν για να ικανοποιηθείς εσυ και εσυ γιατί άλλος δεν υπάρχει να καταλαβαίνει αυτά που κατάλαβες εσυ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.