Μετά τον καύσωνα έρχονται καταιγίδες

Μετά τον καύσωνα έρχονται καταιγίδες

Αύγουστος 10, 2017 - 15:02
0 σχόλια

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία καθώς τις υψηλές θερμοκρασίες που θα φτάσουν μέχρι και τους 41 βαθμούς στην ηπειρωτική Ελλάδα, θα διαδεχθούν οι καταιγίδες σε περιοχές της βόρειας Ελλάδας

Συγκεκριμένα:

Την Παρασκευή και το Σάββατο η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα. Στα δυτικά θα φτάσει τους 40 και τοπικά τους 41 βαθμούς Κελσίου ενώ στα νησιά του Ιονίου τα θερμόμετρα θα δείξουν του 37 και 38 βαθμούς Κελσίου.

Στα υπόλοιπα ηπειρωτικά η θερμοκρασία θα φτάσει την Παρασκευή τους 39 και 40 βαθμούς Κελσίου ενώ το Σάββατο τα θερμόμετρα θα δείξουν έως και 41 βαθμούς Κελσίου.

Ωστόσο μέσα στο Σαββατοκύριακο στα βόρεια θα εκδηλωθούν καταιγίδες οι οποίες τοπικά θα έχουν έντονη μορφή και θα συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους και χαλαζοπτώσεις.

Επιπλέον θα επικρατήσουν ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι και η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση το Σάββατο στα δυτικά και την Κυριακή στην υπόλοιπη χώρα.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.