Μετά τη λήξη της σχολικής χρονιάς θα μεταφερθεί το Μουσικό Σχολείο Τρίπολης

Μετά τη λήξη της σχολικής χρονιάς θα μεταφερθεί το Μουσικό Σχολείο Τρίπολης

Μάιος 05, 2015 - 20:40
1 σχόλια

Ο Δήμος Τρίπολης και η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, ενημερώνει και καθησυχάζει τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης αλλά και τους γονείς τους, ότι η σχολική χρονιά καθώς και η εξεταστική περίοδος θα ολοκληρωθεί στις κτιριακές εγκαταστάσεις που ήδη λειτουργεί ( Τ.Κ Αγίου Βασιλείου).

Η μεταφορά στο Νέο Κτίριο θα πραγματοποιηθεί και θα ολοκληρωθεί αμέσως μετά τη λήξη της σχολικής χρονιάς και αφού ολοκληρωθούν οικοδομικές και τεχνολογικές εκκρεμότητες που υπάρχουν μέχρι σήμερα. Άρα, από την ερχόμενη σχολική χρονιά οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου θα εγκατασταθούν και θα χαρούν το Νέο Κτίριο που είναι σχεδιασμένο για να καλύψει  τις ανάγκες ενός Σύγχρονου Μουσικού Σχολείου.

Εκ του Γραφείου Τύπου

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΔΕΝ ΚΟΒΕΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΕΧΕΤΕ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΣΑΡΑΝΤΑ ΦΟΡΕΣ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΛΟΜΩΣΕΙ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΑΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΑΣ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.