Μετά τα γεμιστά της Φωτίου, έρχονται τα «φαντάσματα» των κέντρων κοινότητας (vid)

Μετά τα γεμιστά της Φωτίου, έρχονται τα «φαντάσματα» των κέντρων κοινότητας (vid)

Ιανουάριος 14, 2017 - 15:23
4 σχόλια

Δεν είναι πρώτη φορά όπου η κυρία Φωτίου με τα λεγόμενά της αλλά και με την πολιτική της πορεία πάνω στα θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης προκαλεί αναστάτωση.

Μετά τα γεμιστά, τα οποία της πρόσφεραν οι τρίτεκνοι Αρκαδίας όταν είχαν τεθεί επί τάπητος τα προνομιακά επιδόματα, η κυρία Φωτίου με νέες οριζόντιες γραμμές προσπαθεί να εμποδίσει το μεγαλύτερο μέρος των πολιτών της Περιφέρειας Πελοποννήσου να ωφεληθούν από τα κέντρα κοινότητας.

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση της υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώς Φωτίου σχετικά με τη δημιουργία κέντρων κοινότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, η θεματική αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Κωνσταντίνα Νικολάκου ήταν αρκετά σκληρή, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχει κάποια προσωπικό πρόβλημα μαζί αλλά μία πολιτική αντιπαράθεση.

Περίεργος ο πολιτικός ρόλος της Θεανώς Φωτίου

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θέλει να αντιμετωπίσει τη φτώχεια και να δώσει την ευκαιρία τους ανθρώπους οι οποίοι το έχουν πραγματικά ανάγκη να ωφεληθούν από τα κέντρα κοινότητας.

Με την απόφαση της κυρίας Φωτίου για τη λειτουργία των κέντρων κοινότητας εξαιρεί από τον «χάρτη» των ωφελούμενων τη Νότια Κυνουρία αλλά και όλους τους μικρούς Δήμους της Πελοποννήσου.
Αν τα κέντρα κοινότητας ακολουθήσουν τη γραμμή που έχει χαράξει το υπουργείο, οι δομές που θα δημιουργούν θα κλείσουν και θα καταντήσουν «φαντάσματα»

Εμείς θέλουμε να θωρακίσουμε το πρόγραμμά μας γιατί είναι ο μόνος σχεδιασμός ο οποίος θα λειτουργήσει σωστά
 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Νικολάκου: Περίεργος ο πολιτικός ρόλος της Θεανώς Φωτίου για την Πελοπόννησο


4 Σχόλια

Άσε ρε νικολακου που τα ξέρεις όλα. Παρτο χαμπάρι ΕΣΥ και το αφεντικό σου οτι είσαστε τελειωμένοι....

Ποια είναι αυτή η Νικολάκου που μιλάει για "τα γεμιστά της Φωτίου" και τα πλασάρει για πολιτική αντιπαράθεση; Είναι ντροπή, εξευτελισμός, μια γυναίκα να χρησιμοποιεί τις χυδαίες ατάκες για μια άλλη γυναίκα. Αίσχος.

Οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να διορίσουν όσους μπορούν στο κράτος..μόνο αυτό ξέρουν να κάνουν. Βόλεμα κομματόσκυλων σε κρατικές θέσεις και τάξιμο δουλειά στο υπόλοιπους. Μόνο αυτό ξερούν να κάνουν

Δεν έχω ψηφίσει Τατουλη και ούτε πρόκειται όταν κατέβηκε με το Πασοκ υποστηριζόμενος αλλα η αλήθεια είναι ότι έχει κάνει παπάδες για την περιφέρεια η Νικολακου νομίζω ότι είναι ΚΥΡΙΑ !!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.