Μετ' εμποδίων η διαδρομή ΔΑΚ Τρίπολης-Άλσος Αγίου Γεωργίου (photos)

Μετ' εμποδίων η διαδρομή ΔΑΚ Τρίπολης-Άλσος Αγίου Γεωργίου (photos)

Ιούλιος 24, 2014 - 10:03
0 σχόλια

Το ΔΑΚ Τρίπολης είναι ένα από τα πολυσύχναστα πλέον μέρη της πόλης, αφού πολλοί είναι αυτοί που το προτιμούν για τις αθλητικές δραστηριότητές τους αλλά και αρκετοί που περνούν από εκεί για να επισκεφθούν το θέατρο Άλσους Αγίου Γεωργίου.

Ειδικά τώρα το καλοκαίρι που το θέατρο «ζωντανεύει» μέσω των παραστάσεων του Πολιτιστικού Καλοκαιριού, αρκετός κόσμος διασχίζει το συγκεκριμένο δρόμο. Έναν δρόμο που δεν αρμόζει για τα δύο στολίδια της Τρίπολης, το ΔΑΚ και το θέατρο Άλσους Αγίου Γεωργίου.

Τα διάτρητα πεζοδρόμια που βρίσκονται δεξιά κι αριστερά του ΔΑΚ δεν φαίνονται για διάτρητα, αφού έχουν καλυφθεί από τα κομμένα χορτάρια αλλά και από αυτά που φυτρώνουν ανάμεσα στους κυβόλιθους. Αρκετοί περαστικοί περπατώντας σκοντάφτουν και στραβοπατούν ανάμεσα στους κυβόλιθους.

Προχωρώντας λίγο πιο πάνω θα παρατηρήσει κανείς τους κυβόλιθους που έχουν ξεκολλήσει από το πεζοδρόμιο και ο κίνδυνος τραυματισμού των πεζών είναι υπαρκτός. Επίσης ο φωτισμός είναι ελλιπής και αρκετοί που θέλουν να περπατήσουν προς τον Αγιώργη φοβούνται, καθώς δεν βλέπουν. Αρκετοί είναι οι πολίτες που παραπονούνται συνεχώς για την κατάσταση των πεζοδρομίων γύρω από το ΔΑΚ, αφού οι σπασμένοι κυβόλιθοι, τα χορτάρια που είτε είναι κομμένα είτε όχι εμποδίζουν, δεν τους αφήνουν να απολαύσουν μία ωραία βόλτα προς τον Αγιώργη.

Ενώ δε θα παραλείψουμε και τις πινακίδες στο σημείο που από τις… «ζωγραφιές» δε φαίνονται. Πινακίδες οδικής κυκλοφορίας αλλά και η μεγάλη ταμπέλα που βρίσκεται έξω από το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Τρίπολης είναι κρυμμένες από διάφορα γκράφιτι και ζωγραφιές, σε σημείο που οι πεζοί αλλά και οι οδηγοί αυτοκινήτων δεν τις αναγνωρίζουν.

Αυτή η κατάσταση δεν είναι και η καλύτερη σε έναν δρόμο που διασχίζουν αρκετοί πολίτες της Τρίπολης αλλά και επισκέπτες. Ίσως θα έπρεπε να δοθεί μεγαλύτερη προσοχή στα πεζοδρόμια γύρω από το ΔΑΚ αλλά και στο δρόμο που οδηγεί στο Άλσος Αγίου Γεωργίου, έτσι ώστε οι πολίτες να απολαμβάνουν τη βόλτα τους χωρίς κίνδυνο.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.