Μεσσηνιακά σενάρια για επιστροφή Μαυρέα στον Παναρκαδικό

Μεσσηνιακά σενάρια για επιστροφή Μαυρέα στον Παναρκαδικό

Ιούνιος 19, 2018 - 14:50
8 σχόλια

Ο Παναρκαδικός βρίσκεται στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του Γιώργου Αντωνόπουλου για την τεχνική ηγεσία της ομάδας με το όνομα του Αντώνη Μαυρέα να έρχεται στο προσκήνιο σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Μεσσηνία.

Όπως αναφέρει η αθλητική ιστοσελίδα ''Σπορ στο Νότο'' οι δύο πλευρές είναι σε προχωρημένες επαφές και όλα συνηγορούν στην επιστροφή του έμπειρου Μεσσήνιου τεχνικού στον πάγκο του τριφυλλιού έπειτα από  6 χρόνια.

Στο στρατόπεδο του Παναρκαδικού το ενδιαφέρον έχει πέσει στην κρίσιμη Γενική Συνέλευση της Δευτέρας (25/6, 19:00) όπου και θα καθοριστεί η νέα σελίδα της ομάδας μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Αστέρα Τρίπολης με το θέμα του Αντώνη Μαυρέα να έχει σαφώς την δική του ξεχωριστή σημασία.

Ειδήσεις: 

8 Σχόλια

Όποιος έρθει καλό θα είναι να βοηθήσουμε γιατί αν φανταστείτε ότι άφησε μέχρι και ο αστέρας την ομάδα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα

16:44 Το σχήμα της μπάλας το ξέρουμε. Δεν θέλουμε να δούμε μπάλα, ποδόσφαιρο θέλουμε να δούμε γιατί πόνεσαν τα μάτια μας με τόσους κατσίβλαχους που έχουν μαζευτεί στον Παναρκαδικό...Γι' αυτό βλέπουμε Αστέρα γιατί παίζει ποδόσφαιρο όχι κλοτσοσκούφι

Καλή προοπτική γιατί απ όσο θυμάμαι την είχε καθαρίσει την ομάδα από τους γλιφτες και έπαιζε και καλή μπάλα

Αστέρα και Παναρκαδικο θα πηγαίνουμε να βοηθάμε όλοι ωραίος ο Μαυρεας είναι αρσενικός τουλάχιστον και γνωστης

Όχι και με τα ψέμματα ήταν όλοι οι καλοί της Τρίπολης μακάρι να μαζευτουν πάλι και να βλέπουμε τα δικά μας παιδιά

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.