Μεροκάματο στον Αλέξη Τσίπρα δίνουν στη λαϊκή της Μεγαλόπολης (vid)

Μεροκάματο στον Αλέξη Τσίπρα δίνουν στη λαϊκή της Μεγαλόπολης (vid)

Μάιος 06, 2017 - 10:26
7 σχόλια

Παρασκευή πρωί και η λαϊκή της Μεγαλόπολης έχει την τιμητική της. Αρκετός κόσμος κάνει την έρευνά του και αγοράζει ποιοτικά προϊόντα σε καλές τιμές. Η ιδιαιτερότητα αυτή της λαϊκής είναι ότι είναι στεγαζόμενη, με τους παραγωγούς αλλά και τους καταναλωτές να κάνουν τις αγορές τους σε έναν χώρο ο οποίος προστατεύεται από τη βροχή, τον αέρα και φυσικά τις υψηλές θερμοκρασίες και τον ήλιο.

Παραγωγοί από ολόκληρη τη περιφέρεια, από την Αρκαδία, τη Μεσσηνία , τη Λακωνία και την Αργολίδα πωλούν σε καλές τιμές, όπως ανέφεραν οι καταναλωτές.

Δείτε στο ρεπορτάζ που ακολουθεί τους παραγωγούς να μιλούν για την αγοραστική κίνηση αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, καθώς βάλλονται από τις καιρικές συνθήκες, αλλά και από την ακρίβεια τόσο στα λιπάσματα όσα και στα άλλα προϊόντα τα οποία χρησιμοποιούν  για τις καλλιέργειές τους.

Ένας από τους παραγωγούς κάλεσε τον πρωθυπουργό της χώρας κ. Τσίπρα να πάει στη λαϊκή και να δουλέψει στο πλάι τους για να δει πόσο δύσκολο είναι το μεροκάματο και πόσο δύσκολα οι παραγωγοί τα βγάζουν πέρα.

Έφη Καστραντά

Video: 

ΑrcadiaPortal.gr


7 Σχόλια

Κόψτε καμιά απόδειξη και μετά πείτε τις εξυπνάδες σας. Τόσα χρόνια δεν έχετε δώσει ούτε ένα ευρώ φόρο και ζητάτε και τα ρέστα. Θα σας κάνει μάγκες ο Κούλης και να δω τι θα λέτε μετά.

@Φωνάζει ο κλέφτης - Αυτός που δεν έχει κολλήσει ούτε ένα ένσημο στα 40 του, λέγεται ΤΕΜΠΕΛΗΣ. Αυτοί που μιλάνε στην κάμερα δουλεύουν 14 ώρες την ημέρα. Να πλένεις το στόμα σου πριν μιλήσεις για αυτούς.

Ξέρετε πόσα ένσημα έχει κολλήσει ο Τσίπρας στις καταλήψεις όταν έκαιγε λάστιχα;Μιλάτε κιόλας τεμπέληδες αγρότες.

για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους,τεμπεληδες δε μπορουμε να πουμε τους αγροτες,οι ανθρωποι δουλευουν,καλομαθημενους ομως ολα τα χρονια,με ΜΟΥΦΑ επιδοτησεις(επιδοτηση για 5000 δεντρα ενω ειχε 1000 και πολλα λεω ) ,με αποζημειωσεις που δεν επρεπε να παρουν ,η τις επαιρναν ντε και καλα ............ναι αυτο μπορουμε να το πουμε ,οτι πουλαγαν 100-150 δραχμες καποιο προιον και με το ευρω το πηγαν 1 ΕΥΡΩ που ξερουμε ολοι τι ειναι ναι,το οτι δεν κοβουν αποδειξεις και αυτο ναι !!!!!!!!!!!!!!! μη βλεπουμε μονο τη μια πλευρα του νομισματος

@Παύλος. Όποιος δουλεύει 14 ώρες την ημέρα έχει το δικαίωμα να μην πληρώνει φόρους? Αυτός που είναι 40 και δουλεύει από τα 20 του κι έχει κολλήσει όλα του τα ένσημα και πληρώνει φόρους δε θα απολογηθεί κιόλας ούτε θα πλύνει το στόμα του. Κλέφτες είναι κι αν δε βγαίνουν να βγουν στο μεροκάματο όπως εμείς.

@20:12 - 1. Μάθε το ελληνικό ερωτηματικό σημείο στίξης. Φιλικά. 2. Οι αγρότες πλήρωναν μικρούς φόρους πράγματι. Όπως και οι περισσότεροι ελεύθεροι επαγγελματίες. 3. Οι δημόσιοι υπάλληλοι έπαιρναν απαράδεκτα υψηλούς μισθούς και συντάξεις για την απόδοση που είχαν. Δεν έχει αλλάξει ούτε σήμερα αυτό. 4. Αν δεν έχει κίνητρο ο ιδιώτης να ζητήσει απόδειξη δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι. 5. Και εσύ αν ήσουν αγρότης ή ελεύθερος επαγγελματίας και είχες την δυνατότητα δεν θα έκοβες απόδειξη. 6. Αν είσαι δημόσιος υπάλληλος αυτά που γράφω δεν μπορείς να τα κατανοήσεις. Είσαι σε άλλο πλανήτη λογικής.

@Φωνάζει ο κλέφτης: Αυτός που δουλεύει από τα 20 του και έχει κολλήσει όλα τα ένσημα του και έχει πληρώσει τους φόρους, τους πλήρωσε γιατί πολύ απλά δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς. Αν μπορούσε να αποκρύψει εισοδήματα θα το έκανε σίγουρα. Και δεν συγκρίνονται τα φορολογικά βάρη ενός μισθωτού με αυτά των ελ.επαγγελ./αγροτών. Τα δεύτερα είναι πιο μεγάλα. Άσε που οι δεύτεροι πληρώνουν τα ασφαλιστικά από την τσέπη τους εξ ολοκλήρου ενώ στον μισθωτό μέρος τους πληρώνεται από τον εργοδότη.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.